Založ si blog

CDC zrušená Googlom a Facebookom!

Spoločnosť CDC bude čoskoro zrušená spoločnosťami Google a Facebook pre kacírstvo COVID!V piatok popoludní americké centrá pre kontrolu a prevenciu chorôb (lenže stále nazývané CDC, aj keď pridali „P“) zverejnili kacírsku správu o nosení masiek a CO19.

Správa z CDCP, ktorej autorom je najmenej tucet lekárov, doktorandov a tiež bizarne aj niekoľko právnikov, skúmala, ako mandáty pre nosenie masiek proti COVID-19 v USA ovplyvnili prípady ľudí vakcínovaných proti COVID-19 a aj ich následovnú úmrtnosť. 

Štúdia dospela k záveru, že mandáty pre masky vedú k ‚správaniu na kompenzáciu rizika‘ a nositelia masiek trávia doma o viac ako 11–24 minút menej, zvyšujú návštevy komerčných lokalít, predovšetkým reštaurácií, ktoré sú vysoko rizikovým miestom!

Čína – rezolúcie BR OSN sú záväzné!

28.03.2024

Čína včera považovala za potrebné pripomenúť Bidenovej administratíve, že rezolúcie Bezpečnostnej rady OSN, sú záväzné pre členov OSN. „Rezolúcie Bezpečnostnej rady sú záväzné,“ povedal novinárom v Pekingu hovorca čínskeho ministerstva zahraničných vecí Lin Ťien. Bezpečnostná rada musí naďalej pozorne sledovať situáciu v Gaze a v prípade potreby sa [...]

Zničenie mosta v Baltimore nebola nehoda!

28.03.2024

Bol to inscenovaný útok na most v Baltimore a nebola to náhoda! Je plánovaná politika na zničenie kritických infraštruktúr a bude zameraná naprieč celých Spojených Štátov Amerických! Existujú aj iné teórie. Tu je jedna: Kapitán lode, ktorá narazila a zničila most v americkom Baltimore pochádza z Ukrajiny. Zdá sa, že to bolo urobené zámerne. Tweety na telegrame hovorili, [...]

Putin viní radikálnych islamistov a UA!

26.03.2024

Vladimir Putin dnes po prvýkrát povedal, že za minulotýždňovým útokom na koncertnú sálu pri Moskve stáli radikálni islamisti, ale naznačuje, že do toho bola nejakým spôsobom zapojená aj Ukrajina. V súvislosti s piatkovým útokom, pri ktorom maskovaní ozbrojenci vtrhli do radnice Crocus, spustili paľbu na návštevníkov koncertu a podpálili budovu, zabili najmenej 137 ľudí.

SR Strážske Počasie Búrka KEX

Nie všade sa sviatky začnú prívetivým počasím, platí aj druhá najvyššia výstraha

28.03.2024 20:13

Vietor môže dosahovať priemernú rýchlosť do 105 kilometrov za hodinu.

minister jozef bires, Jozef Bíreš

Prekvapujúci krok Takáča. Odvolal šéfa veterinárnej správy Bíreša

28.03.2024 19:50

Verím, že organizáciu nechávam v takej kondícii, že môže ďalej napredovať, uviedol Bíreš.

Ivan Korčok, Peter Pellegrini

Sebavedomý Korčok a rétor Pellegrini. Podpora neúspešných kandidátov sa nesmie preceňovať, hovorí po dueli politológ

28.03.2024 19:30

Kandidáti majú za sebou druhý duel. V čom vynikol Korčok a v čom Pellegrini?

Rím, Taliansko, koloseum, Forum romanum

Desaťmetrová prepadlina pohltila v Ríme dve autá

28.03.2024 19:29

Prepady ciest a následné diery sa vo veľkých talianskych mestách objavujú často.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,384
Celková čítanosť: 3816092x
Priemerná čítanosť článkov: 2757x

Autor blogu

Kategórie