Založ si blog

Tucty demokratov naliehajú na Bidena!

Myslím, že by bolo vhodné pripomenúť skutočnosť, že keďže nás Eva na samom začiatku dostala do toho tak veľkého neporiadku,v ktorom sa dnes nachádza ľudstvo, pripomenúť všetkým ľuďom dnes žijúcim, že podobne aj dnešný feminizmus môže dosiahnuť presne taký istý konečný cieľ rovnosti, keď žena spustí jadrovú vojnu vediacu do Armagedonu!

Takmer viac ako tri tucty domácich demokratov v Amerike podpísali list, v ktorom spolu vyzývajú prezidenta US Joe Bidena, aby sa sám vzdal jedinečnej kontroly nad jadrovými zbraňami: ‚Poverenie len jednej osoby touto úlohou predstavuje skutočný risk‘, uvádza sa na dvojstranovom liste v snahe, ktorej sa venovali rep. J. Panetta a rep. Ted Lieu.

‚Minulí prezidenti hrozili útokom na iné krajiny jadrovými zbraňami alebo sami prejavili správanie, ktoré spôsobilo, že ostatní úradníci vyjadrili znepokojenie nad prezidentovým rozsudkom‘, dodáva list. Politico, naznačujúc skutočné zdieľanie moci s viceprezidentkou Harrisovou alebo Nancy Pelosiovou, to zhrnulo týmito vážnymi varovnými slovami:

‚Ponúkame iné alternatívy, vrátane požadovania ďalších úradníkov v USA administratíve v rade po sebe, ako viceprezidentka Kamala Harris a hovorca snemovne Nancy Pelosiová – kde ani jedna z nich nemôže byť prezidentom Spojených štátov Amerických odvolaná, ak sa rozhodnú nesúhlasiť s rozkazom prezidenta USA na spustenie atómových zbraní‘!

Briti úmyselne zničili vzťahy s Ruskom!

18.04.2024

Rusko a Spojené kráľovstvo neviedli žiadny politický dialóg po tom, čo Londýn úplne zničil architektúru vzťahov medzi krajinami, povedal ruský veľvyslanec v Spojenom kráľovstve Andrei Kelin v rozhovore pre televíziu RTVI 30. marca! Ďalej tvrdil, že ide o kategorickú chybu, pretože vedie k nesprávnym rozhodnutiam, chybnému rozhodovaciemu procesu. Dodal, že potrebujú [...]

Šéf IDF – Izrael absolútne vráti úder Iránu!

16.04.2024

Náčelník štábu izraelských obranných síl, generálporučík Herzi Halevi, sa dnes stretol s IDF vojakmi na leteckej základni Nevatim, ktorú včera skoro ráno zasiahol Irán. Herzi Halevi povedal, že “útok sa stretne s odozvou“, informoval Times of Israel! Dodal: “Irán chcel poškodiť strategické kapacity štátu Izrael – to je niečo, čo sa predtým nestalo… [...]

Irán reaguje na Izraelský útok

15.04.2024

Irán tvrdí, že jeho reakcia na ďalšie izraelské útoky bude oveľa silnejšia. A Iránsky prezident Ebrahim Raisi včera ráno vydal v Teheráne vyhlásenie, v ktorom varoval, že akékoľvek nové útoky na Irán, budú zasiahnuté oveľa väčšou silou, ako útok z minulej noci. Iránska islamská republika použila všetky regionálne a medzinárodné nástroje a zariadenia. [...]

Zuzana Čaputová / Aurel Sabó / Jaroslav Krám / Juraj Štefanka /

Čaputová poslednýkrát ako hlavná veliteľka síl vymenovala generálov. Armáde vyjadrila uznanie a vďaku

18.04.2024 15:34

Prezidentka zdôraznila, že povýšení dôstojníci zosobňujú aj prínos Slovenska a jeho armády v rámci spojenectva v NATO.

Vít Rakušan

Rakušan: Migračný pakt nie je skvelý, ale nové pravidlá sú potrebné. Podľa Babiša klame

18.04.2024 15:12

Podľa Rakušana kým budú v ČR budú ukrajinskí utečenci, Česko bude mať v solidárnom systéme výnimku.

SR Čaputová LPR Zbierka Onkológia Deň Narcisov BAX

Žlté narcisy dodávajú nádej a pomáhajú, zbierku podporila aj prezidentka

18.04.2024 14:06

Vďaka podľa nej patrí dobrovoľníkom, ale aj všetkým, ktorí sa rozhodnú podporiť dobrú vec a prejavia tak solidaritu s onkologickými pacientmi.

Rapid Life

Súd oslobodil spod obžaloby exšéfa odboru NBS Barriho v kauze Rapid Life

18.04.2024 14:02

Rozsudok nie je právoplatný, o odvolaní prokurátora rozhodne Najvyšší súd.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,400
Celková čítanosť: 3852029x
Priemerná čítanosť článkov: 2751x

Autor blogu

Kategórie