Založ si blog

Kto im dal zodpovednosť za vaše zdravie?

Softvérový magnát miliardár Bill Gates vyzval USA, aby sa už pripravili na zavedenie vakcíny Covid-19 zastupovaním dôveryhodných vodcov komunít, aby znížili váhavosť o vakcínach, a tak prestali so šírením konšpiračných teórií online.

Zakladateľ spoločnosti Microsoft, ktorý sa stal evanjelistom v oblasti vakcín, vytvoril v utorok počas zasadnutia rady generálneho riaditeľa Wall Street Journal prevažne ružový obraz zavedenia vakcíny, ktorá vráti svet do normálu do konca roku 2021.

Avšak s menej ako polovicou Američanov, ktorí v nedávnom prieskume povedali, že dostanú zásah Covid – aj keď za to zaplatia 100 dolárov – sa Gates potom zameral na získanie ‚dôveryhodnej siete‘ národa, aby prekonal skeptikov a dodal:

‚Na miestach ako Nigéria sme museli ísť za náboženskými vodcami, hovoriť s nimi, nechať ich prehovoriť, že musia očkovať deti! Takže ide o porozumenie, že kto je to, koho považujete za odborníka‘. Len málo ľudí môže vidieť formulu a priamo!

Izrael eskaluje k jadrovej apokalypse!

23.04.2024

Situácia na Blízkom východe sa teraz ešte viac vyostruje, keď Izrael podniká nový útok proti Iránu, pričom údajne zasiahol viaceré ciele na iránskom území. Lenže napriek úsiliu Bieleho domu presvedčiť Izrael, aby prestal eskalovať situáciu, Netanjahu a jeho vojnoví predstavitelia sú odhodlaní vyprovokovať rozsiahlu vojnu s Iránom v nádeji, že zatiahnu Spojené štáty [...]

Palestína prehodnocuje vzťahy s USA!

22.04.2024

Zrada Spojených štátov na palestínskom ľude zašla príliš ďaleko. Prezident Mahmúd Abbás v dnešnom exkluzívnom rozhovore pre palestínsku spravodajskú službu WAFA uviedol, že palestínske vedenie prehodnotí bilaterálne vzťahy so Spojenými štátmi, a zároveň zabezpečilo ochranu záujmov našich ľudí, našej veci a našich práv: “Vedenie tak vypracuje novú stratégiu [...]

Najnovšia Kyjevská rozprávka o Rusku

20.04.2024

Najnovšia Kyjevská rozprávka je, že Rusko unieslo ukrajinské deti a ukrylo ich v Nemecku! V skutočnosti ale nemeckí predstavitelia tento týždeň informovali Kyjev o 161 ukrajinských detí, ktoré Kyjev obvinil Rusko z únosu. Boli v skutočnosti v Nemecku a väčšina z nich tam žije so svojimi rodičmi alebo opatrovníkmi. Informoval o tom prezident nemeckej Federálnej kriminálnej [...]

remišová

Remišová: Konanie premiéra vykazuje známky zastrašovania súdnej moci

25.04.2024 13:50

Remišová to uviedla v reakcii na utorkovú kontrolu rezortu spravodlivosti na najvyššom súde.

SR súdy Kuffovci napadnutie farmár POX

Pojednávanie s Kuffovcami bude pokračovať v júli

25.04.2024 13:18

Súdny proces pokračoval výpoveďou ďalšej svedkyne.

Most v Poprade

V Poprade hrozí, že skolabuje doprava. Pomôcť má bezplatná jazda po diaľnici okolo mesta

25.04.2024 12:45

Je to problém, ktorý trápi vodičov v Poprade už roky. Štvorprúdovka vedúca z centra mesta do Kežmarku sa pod železničným mostom zužuje do dvoch pruhov.

polícia

Opitý vodič zdemoloval tri autá, nafúkal takmer 2,7 promile

25.04.2024 12:19

Škodu na vozidlách predbežne vyčíslili na približne 4 200 eur.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,404
Celková čítanosť: 3866796x
Priemerná čítanosť článkov: 2754x

Autor blogu

Kategórie