Založ si blog

Izraelský atentát? Pasca pre Trumpa!

Brutálny atentát na popredného iránskeho jadrového vedca Mohsena Fakhrizadeha sa musí považovať za teroristický akt. Tento hrozný akt, z ktorého teraz iránski vodcovia obviňujú Izrael (ktorý zavraždil ďalších iránskych vedcov), má potenciál fungovať ako pasca na prezidenta Donalda Trumpa, ktorý teraz bojuje za preukázanie masívnych volebných podvodov, ktoré boli použité v úsilí ukradnúť jeho znovuzvolenie!

Aj keď plánovania a schválenie atentátu sú stále nejasné, niektorí Iránci a také falošné spravodajské médiá ako New York Times v USA naznačujú, že to USA vraždu schválili, keďže januárový dron, ktorým vykonali USA vraždu Qassema Soleimaniho, šéfa Zboru iránskych revolučných gárd. Prezident Trump vyzval na ukončenie všetkých zlých vojen zameraných na ‚zmenu režimu‘, ktoré začali prezidenti Bush a Obama!

A Trump nedávno odvolal vojenských veliteľov, ktorí odmietli vykonať jeho príkazy na odstránenie amerických síl z týchto vojen. Ale najväčším nebezpečenstvom nedávneho atentátu je, že by USA mohli byť zatiahnuté do vojny s Iránom, ktorá by sa mohla rýchlo vyvinúť do novej svetovej vojny s Ruskom a Čínou. Ako by sa asi dalo zabrániť takejto katastrofe pre civilizáciu? Aby Trump prijal výzvu prezidenta Vladimíra Putina!

Táto ponúka pre prezidenta Spojených Štátov Amerických, Donalda Trumpa je, aby prijal výzvu prezidenta Vladimira Putina na okamžité zvolanie samitu OSN a vedúcich predstaviteľov piatich svetových stálych členov Rady bezpečnosti OSN, zaoberať sa vojnovým nebezpečenstvom, ako aj všeobecnými krízami pandémie, tiež obrovským hladomorom v Afrike a krízou globálneho hospodárskeho a finančného zrútenia.

Izrael eskaluje k jadrovej apokalypse!

23.04.2024

Situácia na Blízkom východe sa teraz ešte viac vyostruje, keď Izrael podniká nový útok proti Iránu, pričom údajne zasiahol viaceré ciele na iránskom území. Lenže napriek úsiliu Bieleho domu presvedčiť Izrael, aby prestal eskalovať situáciu, Netanjahu a jeho vojnoví predstavitelia sú odhodlaní vyprovokovať rozsiahlu vojnu s Iránom v nádeji, že zatiahnu Spojené štáty [...]

Palestína prehodnocuje vzťahy s USA!

22.04.2024

Zrada Spojených štátov na palestínskom ľude zašla príliš ďaleko. Prezident Mahmúd Abbás v dnešnom exkluzívnom rozhovore pre palestínsku spravodajskú službu WAFA uviedol, že palestínske vedenie prehodnotí bilaterálne vzťahy so Spojenými štátmi, a zároveň zabezpečilo ochranu záujmov našich ľudí, našej veci a našich práv: “Vedenie tak vypracuje novú stratégiu [...]

Najnovšia Kyjevská rozprávka o Rusku

20.04.2024

Najnovšia Kyjevská rozprávka je, že Rusko unieslo ukrajinské deti a ukrylo ich v Nemecku! V skutočnosti ale nemeckí predstavitelia tento týždeň informovali Kyjev o 161 ukrajinských detí, ktoré Kyjev obvinil Rusko z únosu. Boli v skutočnosti v Nemecku a väčšina z nich tam žije so svojimi rodičmi alebo opatrovníkmi. Informoval o tom prezident nemeckej Federálnej kriminálnej [...]

Izrael Palestína Gaza Hamas Rukojemníci Prepustenie

Vojna v Gaze trvá 200 dní. Izrael zosilnil údery, nariadil nové evakuácie na severe

23.04.2024 20:55

Ostreľovanie severu palestínskeho územia bolo za posledný deň jedno z najintenzívnejších od začiatku vojny.

USA Izrael Gaza univerzity protesty

Polícia zatýkala na pro-palestínskych protestoch na univerzite v New Yorku

23.04.2024 19:49

Biely dom antisemitské vyjadrenia počas študentských protestov na viacerých univerzitách slovne odsúdil.

Thunbergová

Švédska prokuratúra obvinila Gretu Thunbergovú z občianskej neposlušnosti

23.04.2024 19:35

Súdy v minulosti už dvakrát uložili celosvetovo známej aktivistke pokutu za občiansku neposlušnosť na klimatických protestoch.

R1 BB - Slovenská Ľupča, kameň, poklepanie

Odštartovali výstavbu dôležitej cesty na R1. Šoféri sa však na tri roky musia obrniť trpezlivosťou

23.04.2024 18:52

Preťažený úsek, na ktorom pomerne často dochádzalo aj k nehodám, sa konečne skvalitní. Nová štvorprúdová rýchlostná cesta by mala byť hotová do dva a pol roka.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,404
Celková čítanosť: 3863599x
Priemerná čítanosť článkov: 2752x

Autor blogu

Kategórie