Založ si blog

Prorocký slogan kampane Joe Bidena!

Slogan ‚Budujme lepšie‘ bol v skutočnosti prevzatý z Novej agendy nového svetového poriadku! Joe Biden si vybral slogan ‘Budujme lepšie‘, pretože je vybraným plavidlom Nového svetového poriadku, a administratíva Bidena a Harrisovej by vytrhla USA z mora na slnko!

Prvýkrát, keď som počul slogan kampane Joe Bidena s názvom ‚Budujme lepšie‘, prišlo mi to čudné, pretože bol taký neohrabaný a vo svojej podstate nezmyselný. Postaviť čo lepšie? Lepšie ako čo? Proste sa to akosi vznáša v éteri, čo nič neznamená a nič nám nehovorí!

Ale ako sa ukázalo, hovorí to veľa, až tak, že sa to ukázalo ako hlavný slogan blížiaceho sa Nového svetového poriadku Organizácie Spojených národov. Aká zvláštna voľba pre slogan kampane pre demokratického kandidáta na prezidenta USA, pokiaľ v historickom kontexte…

…to nie je splnenie veľmi známych biblických inšpirovaných (neomylných) prorockých slov starovekého proroka Habakuka: “Hľaďte v údive a žasnite, lebo za vašich dní sa stane niečo, čomu neuveríte, aj keby vám o tom povedali v detailoch.” – Habakuk 1:5.

Alebo pokiaľ to nie je spojené s niečím, čo sa volá Veľký Reset, pokiaľ to nie je spojené so štvrtou priemyselnou revolúciou, pokiaľ to nie je spojené s celým týmto globálnym trójskym koňom COVID-19 koronavírusovej celosvetovej pandémie Nového svetového poriadku!

Briti úmyselne zničili vzťahy s Ruskom!

18.04.2024

Rusko a Spojené kráľovstvo neviedli žiadny politický dialóg po tom, čo Londýn úplne zničil architektúru vzťahov medzi krajinami, povedal ruský veľvyslanec v Spojenom kráľovstve Andrei Kelin v rozhovore pre televíziu RTVI 30. marca! Ďalej tvrdil, že ide o kategorickú chybu, pretože vedie k nesprávnym rozhodnutiam, chybnému rozhodovaciemu procesu. Dodal, že potrebujú [...]

Šéf IDF – Izrael absolútne vráti úder Iránu!

16.04.2024

Náčelník štábu izraelských obranných síl, generálporučík Herzi Halevi, sa dnes stretol s IDF vojakmi na leteckej základni Nevatim, ktorú včera skoro ráno zasiahol Irán. Herzi Halevi povedal, že “útok sa stretne s odozvou“, informoval Times of Israel! Dodal: “Irán chcel poškodiť strategické kapacity štátu Izrael – to je niečo, čo sa predtým nestalo… [...]

Irán reaguje na Izraelský útok

15.04.2024

Irán tvrdí, že jeho reakcia na ďalšie izraelské útoky bude oveľa silnejšia. A Iránsky prezident Ebrahim Raisi včera ráno vydal v Teheráne vyhlásenie, v ktorom varoval, že akékoľvek nové útoky na Irán, budú zasiahnuté oveľa väčšou silou, ako útok z minulej noci. Iránska islamská republika použila všetky regionálne a medzinárodné nástroje a zariadenia. [...]

Fico, Šefčovič

Fico: Vláda na post eurokomisára za SR opäť navrhne Šefčoviča

18.04.2024 18:30

Uviedol to predseda vlády po skončení mimoriadneho dvojdňového summitu EÚ v Bruseli.

zelenskyj

Rusom chcel pomôcť s atentátom na Zelenského, zbieral informácie o letisku Rzeszów

18.04.2024 18:23

Zelenskyj poľské letisko používa pri cestách do zahraničia, pretože vzdušný priestor Ukrajiny je od začiatku ruskej invázie uzavretý.

Dánsko Požiar Kodaň Burza Budova Historická

Zrútila sa hlavná fasáda historickej budovy kodanskej burzy, ktorá horí od utorka

18.04.2024 18:07

Požiar ťažko poničil renesančnú budovu zo 17. storočia, ktorá prišla o svoju vysokú vežu i veľkú časť strechy.

Zoran Milanovič

Chcel byť hráč i rozhodca. Záhrebský Trump ešte nepovedal posledné slovo

18.04.2024 17:31

Bolo to, akoby sa Zuzana Čaputová z pozície hlavy štátu uchádzala o premiérsky post. A hoci chorvátsky prezident Zoran Milanovič so svojimi sociálnymi demokratmi parlamentné voľby nevyhral, v procese formovania budúcej vlády zostáva stále v hre.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,400
Celková čítanosť: 3852193x
Priemerná čítanosť článkov: 2752x

Autor blogu

Kategórie