Založ si blog

Dva bomby odhaľujúce rozvrat Trumpa!

Riaditeľ národnej spravodajskej služby (DNI) John Ratcliffe odtajnil dva body, politické bomby, ktoré odhalili prevrat proti Trumpovi, a ktoré boli citované v predchádzajúcom liste, ktorý poslal senátorovi Lindsey Grahamovi.

Najprv to boli rukopisné poznámky, ktoré napísal vtedajší riaditeľ CIA John Brennan po svojom brífingu s prezidentom Barackom Obamom v Bielom dome z júla 2016. Sú ale výrazne redigované, napriek Trumpovmu nariadeniu!

Uvádza údajný súhlas Hillary Clintonovej z 28. júla, keď návrh jednej z jej poradkýň pre zahraničnú politiku obviňoval Donalda Trumpa vyvolaním škandálu požadujúceho zásah ruských bezpečnostných služieb.

Druhý dokument odtajnený Ratcliffom bol súčasťou velenia operácie kontrarozviedky od CIA 7. septembra 2016 šéfovi FBI Jamesovi Comeymu a tiež Petrovi Strzokovi, ktorý v správach so svojou milenkou prejavoval svoju nenávisť!

Zradná spolupráca s britskými spravodajskými službami s cieľom rozvrátiť prezidentskú kampaň a neskôr prezidenta USA, podľa slov vtedajšieho riaditeľa CIA Johna Brennana je ‚iba súčasťou obyčajnej kampane’!

Armagedon alebo mierový rozvoj sveta!

19.04.2024

Širší dôsledok iránskeho bezpilotného a raketového útoku proti Izraelu zo 14. apríla – ktorý bol spustený v reakcii na zničenie iránskeho konzulátu v Damasku v Sýrii 1. apríla Izraelom a zabitie niekoľkých najvyšších iránskych vojenských vodcov, je zmena hry, ktorá priviedla svet k bodu zlomu. Buď využijeme tento moment maximálneho nebezpečenstva na dosiahnutie [...]

Briti úmyselne zničili vzťahy s Ruskom!

18.04.2024

Rusko a Spojené kráľovstvo neviedli žiadny politický dialóg po tom, čo Londýn úplne zničil architektúru vzťahov medzi krajinami, povedal ruský veľvyslanec v Spojenom kráľovstve Andrei Kelin v rozhovore pre televíziu RTVI 30. marca! Ďalej tvrdil, že ide o kategorickú chybu, pretože vedie k nesprávnym rozhodnutiam, chybnému rozhodovaciemu procesu. Dodal, že potrebujú [...]

Šéf IDF – Izrael absolútne vráti úder Iránu!

16.04.2024

Náčelník štábu izraelských obranných síl, generálporučík Herzi Halevi, sa dnes stretol s IDF vojakmi na leteckej základni Nevatim, ktorú včera skoro ráno zasiahol Irán. Herzi Halevi povedal, že “útok sa stretne s odozvou“, informoval Times of Israel! Dodal: “Irán chcel poškodiť strategické kapacity štátu Izrael – to je niečo, čo sa predtým nestalo… [...]

OSN / Organizácia spojených národov /

USA vetovali palestínsku žiadosť o plné členstvo v OSN. Agresívna politika, zúri Abbás

19.04.2024 10:38

Palestínska samospráva vo štvrtok odsúdila Spojené štáty za vetovanie palestínskej žiadosti o plné členstvo v OSN a označila to za "agresiu", ktorá tlačí Blízky východ k "priepasti".

Spišský hrad

Oprava Spišského hradu sa tak skoro nezačne. Šimkovičová nariadila zopakovať súťaž

19.04.2024 10:30

Úspešný uchádzač vraj neposkytol v zákonnej lehote riadnu súčinnosť a požadované dokumenty.

strategický bombardér Tu-22M3m pád ruského lietadla, vojna na Ukrajine

VIDEO: Zostrelili sme Rusom strategický nadzvukový bombardér, hlási Ukrajina. Moskva priznala stratu

19.04.2024 10:20

Podľa ukrajinskej vojenskej rozviedky (HUR) bol bombardér zostrelený v oblasti 300 kilometrov od Ukrajiny.

bytovka, Čadca

Bytovku z centra Čadce idú zrovnať so zemou. Kam pôjdu jej obyvatelia?

19.04.2024 10:03

Problémový dom chce zdemolovať vlastník, hoci tam stále žijú niekoľkí ľudia. Náhradné bývanie hľadajú ťažko, mesto sa im snaží pomôcť.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,401
Celková čítanosť: 3853831x
Priemerná čítanosť článkov: 2751x

Autor blogu

Kategórie