Založ si blog

Navaľného nutná hospitalizácia v Rusku!

Pohotovostná hospitalizácia ruskej opozičnej postavy v Omsku, Alexeja Navalného, ako miláčika tých, ktorí chcú zmenu režimu po vzore západnej demokracie, je teraz príčinou prudkých anti-Putinových, ale aj anti-Trumpových príznakov, ktoré zodpovedajú profilu klasického britského impéria! To je skutočne taký prípad, bez ohľadu na to, kto alebo čo by mohlo byť za jeho náhlou chorobou!

20. augusta A. Navalny ochorel a údajne sa dostal do bezvedomia na palube lietadla z Tomska vo východnom Rusku do Moskvy. Lietadlo vykonalo núdzové pristátie v Omsku, kde bol Navalny prevezený do pohotovostnej nemocnice Omsk č. 1. Je údajne v kóme v intenzívnej starostlivosti a teraz existujú dve hlavné protichodné správy o príčine jeho nebezpečne kritického stavu!

Hovorca nemocničného lekára poukázal na problém metabolizmu a na zníženie hladiny cukru v krvi. Navalného manželka a hovorcovia obviňujú Putina, že ho otrávil. Nemecké lietadlo je teraz v pohotovosti v Omsku, aby odviezlo Navalného do Berlína na ošetrenie nemeckou mimovládnou organizáciou. Lekári Omska spočiatku trvali na tom, že stav je na cestu príliš nestabilný. 

Clintonová povedala, že infarkty a otravy srdca sú vraj v ‚Putinovom Rusku obvyklé‘ a americká vláda by sa mala ‚verejne vyjadriť’! Povedala, že niet pochýb, že bol otrávený a že Putinovo Rusko je ‚druh režimu, ktorý Donald Trump podporuje’! Hovorí, že štátny tajomník Pompeo by mal konať a obviňuje vládu Trumpa ako morálny bankrot a že ON predstvauje ‚jasné a priamé nebezpečenstvo‘!

Sme dnes len krok alebo dva od WW3?

25.06.2024

Deň smútku v Sevastopole na Kryme, ktorý je vo výnimočnom stave po ukrajinských raketových útokoch na plážových návštevníkov z 23. Júna 2024, a tiež v Dagestanskej republike v Rusku po víkendových teroristických útokoch na pietne miesta na Nedeľu Najsvätejšej Trojice. Americký expert na zbrane a armádu Scott Ritter včera večer na špeciálnom videu povedal: „Mám na [...]

Žiadna reakcia sveta na Putinov prejav!

24.06.2024

Západné krajiny zatiaľ ešte nereagovali na Putinov mierový návrh zo 14. júna 2024! Kremeľský poradca Jurij Ušakov 20. júna 2024 uviedol, že Západ ešte vôbec neoslovil Moskvu priamo, aby prediskutoval tému rozsiahleho návrhu prezidenta Putina zo 14. júna na novú eurázijskú bezpečnostnú architektúru: „Videl som len tie verejné”, povedal Jurij Ušakov s odkazom na [...]

Čo povedal K. Schwab mladým lídrom?

23.06.2024

Zakladateľ Svetového Ekonomického Fóra (WEF), Klaus Schwab, už povedal mladým globálnym lídrom, že po ich smrti budú ich mozgy replikované umelou inteligenciou, že môžu očakávať 50-ročnú kariéru v jeho organizácii, ale že ich kariéra by sa mohla ešte viac predĺžiť pomocou technológie a umelej inteligencie. Podľa portálu InfoWars, globalistický kráľ Klaus [...]

zbrane, zbraň

Prvýkrát v dejinách. Hlavný lekár USA klasifikoval násilie so zbraňami ako zdravotnú krízu

25.06.2024 23:40

Spojené štáty predstavujú výnimočný prípad z dôvodu vysokého počtu zranení a úmrtí spôsobených strelnými zbraňami — najmä pokiaľ ide o deti.

alkohol

Na konzumáciu alkoholu zomrú ročne takmer tri milióny ľudí

25.06.2024 23:26

Do tejto štatistiky je započítané aj šoférovanie pod vplyvom alkoholu, násilie súvisiace s alkoholom a rôzne choroby.

Sunak

Štyria muži vnikli do záhrady britského premiéra. Zadržala ich polícia

25.06.2024 22:54

Organizácia s názvom Youth Demand zverejnila video, na ktorom je vidieť, ako jej člen vykonal veľkú potrebu do jazierka na Sunakovom pozemku.

Matúš Šutaj Eštok

Ministerstvo vnútra dostalo pokutu 90-tisíc eur za odstavenie čurillovcov mimo službu

25.06.2024 20:18

Rezort vnútra sa odvolá voči tomuto rozhodnutiu Úradu na ochranu oznamovateľov.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,450
Celková čítanosť: 4004291x
Priemerná čítanosť článkov: 2762x

Autor blogu

Kategórie