Založ si blog

Aliancia vyvoláva samovraždu Rampelníka!

Existuje niekoľko verzií starého nemeckého ľudového príbehu o Rampelníkovi. Príbeh začína chamtivým kráľom, ktorému hlúpy starý mlynár hovorí, že jeho dcéra vlastní schopnosť upriasť seno na čisté pravé zlato! 

Keď je úbohé dievča zamknuté do veže s balíkmi slamy, tkáčskym stavom a príkazmi, aby to všetko zmenilo na zlato pod hrozbou smrti, z čistého vzduchu sa objaví magická šmrnc alebo Rampelník a dosiahnu dohodu: 

Použije svoju mágiu na točenie sena na zlato pod podmienkou, že dievča dá šmejdlovi svoje prvé narodené dieťa. Chamtivý kráľ je potešený bohatstvom, ktoré vyplynulo z tenkého vzduchu, a krk dcéry je zachránený. 

Bohužiaľ deň príde, aby sa vzdala dieťaťa, a skľučujúca sadistická radosť reaguje na jej prosné slzy tým, že jej dáva tri šance na zrušenie zmluvy. Jediné, čo musí urobiť, je len uhádnuť jeho skutočné meno a tak sa zachráni.  

Zdá sa, že tento príbeh celkom pekne ilustruje samokanibalizáciu USA oligarchického alebo hlbokého stavu politiky za posledných niekoľko desiatok rokov, hlavne v súvislosti najprv s Obvinením Trumpa a potom COVID-19. 

Už nejaký čas sa zdalo, že oligarchia spravujúca svetový finančný systém a vojensko-spravodajská komunita zhora bola schopná robiť kúzla, ak by chceli zvrhnúť národ alebo zabiť nepríjemného zvoleného úradníka!

Stačilo iba zacvaknutie prstami a mali zlato zo slamy, ako to už aj skutočne urobili! Stačí sa pozrieť na 1,5 milióna dolárov na deriváty, ktoré sa objavili akoby z čistého vzduchu len za posledných 30 rokov od roku 1990!

Dosiahli o niečo viac ako 2 bilióny dolárov, ktoré pred 10 rokmi skoro vôbec neexistovali! Ale teraz dosahujú už viac ako dvadsaťnásobok svetového HDP! Ako to bolo možné, keď bolo reálne hospodárstvo povolené atrofovať? Skutočná mágia!

Izrael eskaluje k jadrovej apokalypse!

23.04.2024

Situácia na Blízkom východe sa teraz ešte viac vyostruje, keď Izrael podniká nový útok proti Iránu, pričom údajne zasiahol viaceré ciele na iránskom území. Lenže napriek úsiliu Bieleho domu presvedčiť Izrael, aby prestal eskalovať situáciu, Netanjahu a jeho vojnoví predstavitelia sú odhodlaní vyprovokovať rozsiahlu vojnu s Iránom v nádeji, že zatiahnu Spojené štáty [...]

Palestína prehodnocuje vzťahy s USA!

22.04.2024

Zrada Spojených štátov na palestínskom ľude zašla príliš ďaleko. Prezident Mahmúd Abbás v dnešnom exkluzívnom rozhovore pre palestínsku spravodajskú službu WAFA uviedol, že palestínske vedenie prehodnotí bilaterálne vzťahy so Spojenými štátmi, a zároveň zabezpečilo ochranu záujmov našich ľudí, našej veci a našich práv: “Vedenie tak vypracuje novú stratégiu [...]

Najnovšia Kyjevská rozprávka o Rusku

20.04.2024

Najnovšia Kyjevská rozprávka je, že Rusko unieslo ukrajinské deti a ukrylo ich v Nemecku! V skutočnosti ale nemeckí predstavitelia tento týždeň informovali Kyjev o 161 ukrajinských detí, ktoré Kyjev obvinil Rusko z únosu. Boli v skutočnosti v Nemecku a väčšina z nich tam žije so svojimi rodičmi alebo opatrovníkmi. Informoval o tom prezident nemeckej Federálnej kriminálnej [...]

SR ÚV MZ Fico Dolinková rokovanie kontrola TK BAX

Kontrolóri o stave zdravotníctva: Štát na jeho riadenie rezignoval, dôsledky pre pacientov sú alarmujúce

25.04.2024 06:05

Nemáme prehľad o financiách, nemodernizujeme a najakútnejším problémom je chýbajúci lekársky a ošetrovateľský personál.

ukrajina

ONLINE: Pistorius: Rusi už vyrábajú viac zbraní, než potrebujú proti Ukrajine

25.04.2024 06:00

Veľká časť toho, čo sa vyrobí v ruských vojenských závodoch, nemieri na front na Ukrajine, ale končí v skladoch, tvrdí nemecký minister obrany Boris Pistorius.

Špióni

Kradnuté technológie, sabotáže aj plánované útoky. Európu zaplavujú čínski a ruskí špióni

25.04.2024 06:00

Špiónov, ktorí pracovali pre Čínu, zadržali v Británii aj v Nemecku. Ruských, ktorí pripravovali aj útoky, odhalila nemecká polícia.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,404
Celková čítanosť: 3866336x
Priemerná čítanosť článkov: 2754x

Autor blogu

Kategórie