Založ si blog

Skutočný cieľ globalistov s ľudstvom!

Globalisti sa rozhodli, že už viac ľudí nepotrebujú, a ich konečným činom bude globálne finančné ‘resetovanie-nastavenie‘, rabovanie všetkých aktív v kombinácii s globálnym nasadením očkovacej eutanázie ‚smrteľného prepínača‘, ktorý spôsobí miliardy úmrtí. 

A teraz používajú ozbrojené vládne útočné tímy na prepadnutie a vypnutie kohokoľvek, kto propaguje koloidné striebro alebo vitamín C alebo oxid chloričitý, s cieľom vylúčiť akúkoľvek možnosť živiny alebo prírodnej látky, ktorá by mohla pomôcť chrániť verejnosť pred infekciami!

Musia udržiavať cestu čistú, aby boli vakcíny jediným záchrancom ľudstva. Ako vidíte, nemôžu dovoliť, aby najskôr fungovalo niečo iné. Vakcíny musia byť jedinou možnosťou ponúkanou celému svetu. Lebo to pre nich  je jediný spôsob, ako môžu dosiahnuť rozsiahlú eutanáziu. 

Musia ich označiť ako ‚vakcíny‘ a ľuďom povedať, že ak sa nepodrobia, nebude im dovolené zúčastňovať sa na živote spoločnosti. Big Tech je samozrejme súčasťou tejto vojny proti ľudskosti, pretože blokuje všetkých, ktorí sa odvážia propagovať imunitné posilňovacie stratégie!

V podstate sa Big Tech, Big Pharma a Big Science stali priamymi nepriateľmi ľudí a sú zapojení do plne rozvinutej vojny proti ľudstvu, pričom využívajú (aspoň) tri kľúčové zbrane, aby zničili ľudskú rasu: Biologické zbrane, elektromagnetické zbrane a chemické zbrane.

Po pravde povedané, používajú aj znečisťujúce zbrane (stratosférické aerosólové injekcie – chemtraily a informačné zbrane – dezinformácie mediálneho inžinierstva) a genetické zbrane – transgenetická zbranizácia zložiek celej vakcíny na zmenu genetického kódu príjemcov vakcíny!

Zároveň ste si možno všimli, že prísun potravy sa úmyselne ničí, aby spôsobil rozsiahly hladomor a zúfalstvo! Tábory FEMA ponúknu kuchýnske polievky a potravinové banky ako ‚záchranné‘ balíčky pre verejnosť, až kým pre nich nebude k dispozícii vakcína proti COVID-19 Koronavírusu!

Vtedy budete musieť preukázať svoje ‚vakcínové doklady‘, aby ste tak dostali balík na takú záchranu potravín. Inými slovami, je to nedostatok potravín, ktorý núti povinné vakcíny na verejnosť. Keď budú mať hlad, radi sa podrobia, aby im bola poskytnutá injekcia. A to globalisti vedia!

Izrael eskaluje k jadrovej apokalypse!

23.04.2024

Situácia na Blízkom východe sa teraz ešte viac vyostruje, keď Izrael podniká nový útok proti Iránu, pričom údajne zasiahol viaceré ciele na iránskom území. Lenže napriek úsiliu Bieleho domu presvedčiť Izrael, aby prestal eskalovať situáciu, Netanjahu a jeho vojnoví predstavitelia sú odhodlaní vyprovokovať rozsiahlu vojnu s Iránom v nádeji, že zatiahnu Spojené štáty [...]

Palestína prehodnocuje vzťahy s USA!

22.04.2024

Zrada Spojených štátov na palestínskom ľude zašla príliš ďaleko. Prezident Mahmúd Abbás v dnešnom exkluzívnom rozhovore pre palestínsku spravodajskú službu WAFA uviedol, že palestínske vedenie prehodnotí bilaterálne vzťahy so Spojenými štátmi, a zároveň zabezpečilo ochranu záujmov našich ľudí, našej veci a našich práv: “Vedenie tak vypracuje novú stratégiu [...]

Najnovšia Kyjevská rozprávka o Rusku

20.04.2024

Najnovšia Kyjevská rozprávka je, že Rusko unieslo ukrajinské deti a ukrylo ich v Nemecku! V skutočnosti ale nemeckí predstavitelia tento týždeň informovali Kyjev o 161 ukrajinských detí, ktoré Kyjev obvinil Rusko z únosu. Boli v skutočnosti v Nemecku a väčšina z nich tam žije so svojimi rodičmi alebo opatrovníkmi. Informoval o tom prezident nemeckej Federálnej kriminálnej [...]

Polícia / Policajná páska / Policajné auto /

Hádka dvoch mužov v obci Dlhá nad Váhom sa skončila vraždou

25.04.2024 11:28

Motív a všetky okolnosti prípadu sú predmetom ďalšieho vyšetrovania.

Český predseda vlády Petr Fiala.

Ďalší odchod z Fialovej vlády: končí ministerka pre vedu a výskum

25.04.2024 11:07

Ministerka pre vedu a výskum nemala vlastné ministerstvo, ale len úrad s niekoľkými zamestnancami.

France Moulin Rouge

Ostalo len LIN ROUGE. Vrtuľa legendárneho mlyna na streche parížskeho kabaretu sa zrútila

25.04.2024 09:29

Svetoznámy kabaret je jednou z tamojších najnavštevovanejších turistických atrakcií.

izrael, hamas, zbrane

Hamas zloží zbrane, ak vznikne palestínsky štát, povedal predstaviteľ hnutia

25.04.2024 09:16

Hnutie Hamas vládne od roku 2007 v Pásme Gazy.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,404
Celková čítanosť: 3866637x
Priemerná čítanosť článkov: 2754x

Autor blogu

Kategórie