Založ si blog

OSN si chce podmaniť náboženstvá!

Osobitný odborník OSN na slobodu náboženského vyznania hovorí, že je čas, aby sa vedúce svetové náboženstvá podrobili autorite OSN a jej orgánov pre ľudské práva, aj keď kritici tvrdia, že tieto orgány sú zasiahnuté okrajovými ľavicovými názormi.

Je to všetko o tom, kto by mal mať posledné slovo v otázkach práva a politiky a odborník OSN hovorí, že myšlienky OSN by mali potlačiť vieru väčšinového náboženstva, Centrum pre rodinu a ľudské práva (C-Fam) podáva správu.

Ahmed Shaheed, ktorý je osobitným spravodajcom OSN pre slobodu náboženského vyznania alebo viery, vo svojej výročnej správe uviedol, ako náboženstvo a rodová rovnosť v súčasnosti celosvetovo dosiahli bod konfliktu. 

‚Pevne odmietam akékoľvek tvrdenie, že náboženské viery sa môžu uplatniť ako skutočne legitímne na ospravedlnenie násilia alebo diskriminácie žien, dievčat alebo LGBT a ľudí všeobecne‘, uviedol Shaheed.

Aby bolo jasné, tradičné kresťanstvo nevyžaduje násilie alebo diskrimináciu voči nikomu, aj keď sa niektorí odporcovia ortodoxného kresťanstva snažili  charakterizova to takým spôsobomť. ‚Evanjeliá ukazujú, že Ježiš Kristus bol revolucionárom‘, dodáva.

Nielen v zaobchádzaní so ženami a deťmi s dôstojnosťou a súcitom, ale dával im česť v histórii, keď to bolo potrebné. V skutočnosti s každým zaobchádzal dôstojne – jeho požiadavkou však bolo, aby najprv hľadali Boha a viac proti nemu nehrešili. 

Riaditeľ RF v MMF pre BRICS varuje!

07.05.2024

Riaditeľ RF v MMF pre BRICS varuje: Pripravte sa na nový monetárny systém, keď nastane kolaps dolárového celosvetového systému! V rozhovore pre RIA Novosti z 3. mája s výkonným riaditeľom Ruskej Federácie pre MMF Alexejom Mozhinom zazneli ozveny Lyndona LaRouche o bankrote súčasného systému a jeho funkcii Triple Curve/Typical Collapse: “V konečnom dôsledku systém spočíva [...]

Klimatický alarm je nebezpečná ideológia!

06.05.2024

Podľa profesora na Cambridgeskej univerzite M. Hulmeho sa problematika zmeny klímy stala nebezpečnou ideológiou. A M. Hulme, ktorý je profesorom humánnej geografie na Cambridgeskej univerzite, hovorí, že klimatické zmeny neukončia svet a že musíme prestať byť posadnutí politikou nulového uhlíka (Net Zero). Varuje, že posadnutosť klimatickými zmenami alebo klimatizmom je [...]

Veľký reset – globalisti preberajú vládu!

05.05.2024

V nie príliš vzdialenej budúcnosti, a možno už zakrátko, nebudeme vlastniť absolútne nič, ale bude sa nám to páčiť a budeme šťastní, podľa totalitných režimov a globalistov Hlbokého Štátu presadzujú to, čo volajú Veľký reset! Budeme tiež bez súkromia, hovoria. Všetko sa zmení. A predsa, zástancovia tejto komunisticko-feudalistickej vízie budúcnosti — [...]

Pláž, Reynisfjara, Island, mReportér

Zábery z pláže, pred ktorou varujú turistov aj miestne úrady. Prečo je tak nebezpečná?

08.05.2024 05:00

mReportér Jaro Karak zachytil tieto pekné zábery priamo z Islandu.

SR Bratislava polícia UK zásah vyhrážky preverovanie BAX

Riaditeľ o bombových hrozbách: budovu sme vypratali do 10 minút. Podľa bezpečnostného experta je útok “anomália ako hrom”

07.05.2024 21:31

Výpoveď riaditeľa školy v Beckove a predsedu Asociace bezpečná škola z Českej republiky.

čaputová

Čaputová vetovala novelu zákona o múzeách a galériách

07.05.2024 19:28, aktualizované: 19:40

Namieta, že ňou dochádza k zníženiu štandardov transparentnosti a odbornosti pri obsadzovaní funkcií.

France China

Riziko zrážky francúzskych sudov s čínskymi autami. Macron robí záchranára vývozcom koňaku

07.05.2024 18:55

Peking sa dlhší čas vyhráža, že uvalí vysoké clo na dovoz koňaku z Francúzska. Mohol byť šéf Elyzejského paláca spokojný po debate s čínskym lídrom?

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,413
Celková čítanosť: 3894292x
Priemerná čítanosť článkov: 2756x

Autor blogu

Kategórie