Založ si blog

Koronavírus už exploduje mimo Čínu!

Infekcie koronavírusu, úmrtia a ohniská komunít explodujú mimo Čínu! CDC varuje cestujúcich o šírení infekcie v 6. krajinách, zatiaľ čo inflekcie prudko stúpajú v Kórei.

Pamätáte si, že keď Čína prvýkrát upustila od karantény na Wuhane a všetky hlavné médiá nám povedali, že infekcie koronavírusmi začnú klesať od 8. februára?

Teraz, takmer o dva týždne neskôr, koronavírusové infekcie explodujú mimo Čínu , pričom prípady mimo Číny presahujú 1 000 prípadov a každým dňom rastú.

V oblastiach, v ktorých dochádza k šíreniu infekcie, to podľa CDC znamená, že ľudia boli nakazení vírusom vrátane tých, ktorí si nie sú istí, ako alebo kde boli nakazení“. 

Inými slovami, všetky zdravotnícke orgány sú úplne bezradné. Medzi krajiny podľa CDC patria: 1. Japonsko. 2. Singapore. 3. Južná Kórea. 4. Taiwan. 5. Thailand. 6. Vietnam.

Japonsko sa nedávno dopustilo závažnej chyby prepustením tisícov potenciálne krížovo infikovaných cestujúcich z výletnej lode Diamond Princess do ulíc Tokia!

Teraz sa hovorí, že bude druhým Wuhanom ako ohnisko nákazy! Túto akciu Japonska už nazvali ‚globálnou samovražednou misiou’, o ktorej lekári v Japonsku varovali.

V súčasnosti je v Južnej Kórei uzamtknutých 2,4 milióna ľudí, keďže v potvrdených prípadoch došlo k rozšíreniu na viac ako 100 prípadov ochorenia.

Súčasne bolo 1,2 milióna ľudí v Iráne nahlásené do podobného stavu. Podľa povrávania je v Iráne už 20 úmrtí na koronavírus, hoci iránska vláda oficiálne uvádza iba dve.

Izrael eskaluje k jadrovej apokalypse!

23.04.2024

Situácia na Blízkom východe sa teraz ešte viac vyostruje, keď Izrael podniká nový útok proti Iránu, pričom údajne zasiahol viaceré ciele na iránskom území. Lenže napriek úsiliu Bieleho domu presvedčiť Izrael, aby prestal eskalovať situáciu, Netanjahu a jeho vojnoví predstavitelia sú odhodlaní vyprovokovať rozsiahlu vojnu s Iránom v nádeji, že zatiahnu Spojené štáty [...]

Palestína prehodnocuje vzťahy s USA!

22.04.2024

Zrada Spojených štátov na palestínskom ľude zašla príliš ďaleko. Prezident Mahmúd Abbás v dnešnom exkluzívnom rozhovore pre palestínsku spravodajskú službu WAFA uviedol, že palestínske vedenie prehodnotí bilaterálne vzťahy so Spojenými štátmi, a zároveň zabezpečilo ochranu záujmov našich ľudí, našej veci a našich práv: “Vedenie tak vypracuje novú stratégiu [...]

Najnovšia Kyjevská rozprávka o Rusku

20.04.2024

Najnovšia Kyjevská rozprávka je, že Rusko unieslo ukrajinské deti a ukrylo ich v Nemecku! V skutočnosti ale nemeckí predstavitelia tento týždeň informovali Kyjev o 161 ukrajinských detí, ktoré Kyjev obvinil Rusko z únosu. Boli v skutočnosti v Nemecku a väčšina z nich tam žije so svojimi rodičmi alebo opatrovníkmi. Informoval o tom prezident nemeckej Federálnej kriminálnej [...]

SIS / Slovenská informačná služba /

Slovensko vraj dostáva už len filtrované informácie od tajných služieb, tvrdí Galko. Gašpar to označil za hoax

25.04.2024 16:16

Poslanec Tibor Gašpar dodal, že výmeny informácií na úrovni spravodajských služieb nie sú verejné veci.

harvey Weinstein

Súd zrušil odsúdenie Weinsteina za sexuálne delikty, začne sa nový proces

25.04.2024 16:02, aktualizované: 16:09

Na slobodu sa 72-ročný Weinstein podľa CNN nedostane.

bielorusko, cvičenia

Minsk bol napadnutý, odrazili sme útok z Litvy, tvrdí Bielorusko. Absolútny nezmysel, hlási Vilnius

25.04.2024 15:58

Takéto vyhlásenia je možné pokladať za neustálu nepriateľskú provokáciu a informačný útok proti nám, ktoré nemajú nič spoločné s realitou, tvrdí Litva.

Drucker, Kažimír, Bodis

Rezort školstva sa spája s inovatívnym projektom FinQ. Cieľom spolupráce je zlepšiť finančnú gramotnosť žiakov

25.04.2024 15:51

Ide o súčasť širšieho úsilia podporiť inovácie vo vzdelávaní na základných i stredných školách.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,404
Celková čítanosť: 3866935x
Priemerná čítanosť článkov: 2754x

Autor blogu

Kategórie