Založ si blog

Apoštol Ján pod inšpiráciou v Dni Pána!

‘Pod vplyvom ducha som sa dostal do Pánovho Dňa a počul som za sebou silný hlas, ktorý znel ako zvuk trúbky a hovoril: Čo vidíš, napíš do zvitku a pošli siedmim zborom: do Efezu, Smyrny, Pergamu, Tyatíry, Sárd, Filadelfie a Laodicey’.

Pánov Deň je jednoznačné obdobie, počas ktorého Pán Ježiš Kristus prináša určité veci v súvislosti s Božím zámerom k úspešnému záveru. Pri biblickom použití slovo ‘deň’ môže často znamenať časové obdobie dlhšie ako 24 hodín.

Kontextové dôkazy naznačujú, že ‘Pánov Deň’ Zjavenia 1:10 nie je konkrétny 24-hodinový deň. Pretože to bolo ‘pod inšpiráciou’, že apoštol Ján sa ocitol ‘v Dni Pána’, odkaz sa nemohol vzťahovať na konkrétny deň v týždni, ale opisuje budúci čas súdu!

Nebolo by potrebné, aby bol apoštol Ján inšpirovaný na to, aby prišiel do konkrétneho dňa v týždni. Preto ‘Pánov Deň’ musí byť ten ‘deň’ v budúcnosti, počas ktorého sa budú diať udalosti, ktoré mal apoštol Ján prednosť vo videní vidieť a napísať!

To zahŕňalo také udalosti, ako je vojna v nebi a vypudenie Satana a jeho démonov z neba, zničenie Veľkého Babylona falošného náboženstva a kráľov zeme a ich armád, väzenie a prepúšťanie Satana, vzkriesenie mŕtvych a Kristova tisícročná vláda.

Kontext ukazuje na Ježiša Krista ako na Pána, ktorého ‘Deň’ je. Ihneď po tom, čo sa stalo v ten ‘Deň’, Ján počul, nie hlas Všemohúceho Boha, ale hlas vzkrieseného Syna Božieho. Tiež ‘Deň Pána’ v Novej zmluve je ten istý, ako ‘Deň Jehovu Boha’ v prorokoch!

Vladimír Putin – znovu za prezidenta RF!

18.03.2024

Viac ako 87% voličov dalo svoju dôveru do rúk Vladimíra Putina. A môžeme to hodnotiť sprava, aj zľava, aj zhora aj zdola. Je to jednoznačné víťazstvo! Ruský prezident Vladimir Putin sa v noci na pondelok poďakoval voličom za podporu v prezidentských voľbách. Podporu občanov považuje za vyjadrenie dôvery: „Nezáleží na tom, ako veľmi nás chcú zastrašiť, [...]

Francúzsky Macron to ale urobil znova!

17.03.2024

Niekoľko týždňov odmietal každú príležitosť vrátiť sa ku svojej výzve dať čižmy NATO na Ukrajinu. Lenže vo včerajšom rozhovore na televíznych kanáloch France 2, a tiež i na TF1 opäť odmietol vylúčiť možnosť rozmiestnenia NATO vojsk na Ukrajine! A zopakoval, že Francúzsko je už pripravené urobiť akékoľvek rozhodnutia potrebné na zabránenie víťazstvu [...]

Kremeľ reaguje na klamstvá o Putinovi!

16.03.2024

Hovorca Kremľa Dmitrij Peskov považoval komentár tlačovej tajomníčky Bieleho Domu, že ruská jadrová rétorika bola počas tohto konfliktu bezohľadná, ale i nezodpovedná, za absolútne úmyselné prekrúcanie slov prezidenta Putina! V. Putin zdôraznil, že ruská jadrová politika sa nezmenila, že by sa použili, ak by bola v stávke existencia ruského národa a tak dal Bidenovi [...]

Bratislava protivládny protest rtvs

Pod hromadnú pripomienku liberálov k zmenám v RTVS sa podpísalo vyše 11 000 ľudí

19.03.2024 12:14

Návrh zákona nerozdeľuje súčasnú RTVS, mení však kreovanie orgánov telerozhlasu.

čaputová, pavel

Čaputová po schôdzke s Pavlom: Vzťahy medzi ČR a SR sú predurčené k blízkosti. Našu spoluprácu však treba budovať a upevňovať

19.03.2024 11:40

Prezidentka Zuzana Čaputová sa počas návštevy Prahy stretla so svojím českým náprotivkom Petrom Pavlom.

hlasovací preukaz

Hlasovací preukaz na prvé kolo volieb sa dá osobne vybaviť do piatka

19.03.2024 10:30

Vybaviť preukaz môže za voliča aj ním splnomocnená osoba.

Vladimir Putin, Moskva, Rusko

Útok na Volkova bol mrazivo účinný. Dokazuje návrat ruskej špionáže do studenej vojny

19.03.2024 10:25

Rusi do každej vojny vstúpili v zlom stave, potom ale postupne, vďaka vysokému počtu ľudí a nulovému rešpektu k ich strate, sa dostali do formy.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,377
Celková čítanosť: 3799593x
Priemerná čítanosť článkov: 2759x

Autor blogu

Kategórie