Založ si blog

Dráma Obvinenie Trumpa odsúdená na neúspech pre zlé herecké obsadenie!

Demokratickí lídri v USA Kongrese by sa mali skutočne a dôkladne poradiť s Centralnym Výborom pre Herecké Obsadenie predtým, ako si vyberú hviezdy svojej vášnivej hry: ‘Obvinenie a Zničenie Donalda Trumpa’!

Kongresman Adam Schiff – predseda rokovania House Intelligence Committee mal byť múdry, nebojácny a neporušiteľný predseda. Namiesto toho ho kruté, bez mihnutia oko kamery odhalilo ako zlého šaša.

Bývalý člen Národnej bezpečnostnej rady Fiona Hill sa mala javiť ako principiálna a dôstojná hrdinka. Všetkým bola zjavná jej nenávisť a pohŕdanie Ruskom. Vyzerala ako Alan Rickman vo filme Harry Potter.

Hrdinský podplukovník A. Vindman bol ešte horší! Podobal sa brutálnemu násilníkovi, ktorý v Hollywoode hral nekonečnú ruskú spravodajskú službu alebo zločincov v tisícoch zlých primitívnych televíznych reláciách!

A samozrejme – Skutočný Hrdina sa vôbec neobjavil – Informátor! Jeho totožnosť je žiarlivo utajovaná, aj keď každý vie, kto to je! Vôbec nie nezaujatý hrdina bol veteránom CIA, ktorý otvorene pohŕda Trumpom!

Pelosi a jej smiešní poradcovia sa nepoučili z minulosti! Tento týždeň vidíme ešte nekonečnejšie neobjektívne vypočutia v skúšobnej prevádzke a ešte smiešnejší Jerrold Nadler sa dostal do centra pozornosti. 

Vyzerá ako Frankensteinov trpaslík – konzervant Igor v klasickom komikovom horore Mel 1973 z roku 1973 Mladý Frankenstein. Neúspech hry je v detskej, elementárnej nekompetentnosti jej obsadenia a režisérov!

Naopak, Donald Trump sa javý ako John Wayne! Ako najobľúbenejšia a najtrvalejšia filmová hviezda v americkej histórii! Trump je fyzicky veľký a nebojácny stavebný podnikateľ a stal sa úspešným populárnym komikom!

Zničenie mosta v Baltimore nebola nehoda!

28.03.2024

Bol to inscenovaný útok na most v Baltimore a nebola to náhoda! Je plánovaná politika na zničenie kritických infraštruktúr a bude zameraná naprieč celých Spojených Štátov Amerických! Existujú aj iné teórie. Tu je jedna: Kapitán lode, ktorá narazila a zničila most v americkom Baltimore pochádza z Ukrajiny. Zdá sa, že to bolo urobené zámerne. Tweety na telegrame hovorili, [...]

Putin viní radikálnych islamistov a UA!

26.03.2024

Vladimir Putin dnes po prvýkrát povedal, že za minulotýždňovým útokom na koncertnú sálu pri Moskve stáli radikálni islamisti, ale naznačuje, že do toho bola nejakým spôsobom zapojená aj Ukrajina. V súvislosti s piatkovým útokom, pri ktorom maskovaní ozbrojenci vtrhli do radnice Crocus, spustili paľbu na návštevníkov koncertu a podpálili budovu, zabili najmenej 137 ľudí.

Japonsko nechce krv nakazenú vakcínou!

24.03.2024

Prijatie transfúzie krvi od jedincov očkovaných proti CO-19 by mohlo predstavovať zdravotné riziko pre neočkovaných príjemcov, a pretože podľa len nedávnej štúdie z Japonska sú medzi očkovanými ľuďmi na celom svete hlásené početné nežiaduce reakcie. Mnohé národy uviedli, že používanie mRNA vakcíny viedlo k trombóze po očkovaní a následnému kardiovaskulárnemu [...]

Baltimore most loď nákladná

Po zrútení mosta v Baltimore našli telá dvoch zo šiestich nezvestných osôb

28.03.2024 10:12

Obrovská nákladná loď, ktorú nebolo možné ovládať a následne narazila do mosta, absolvovala predtým v miestnom prístave „bežnú údržbu motora“.

Rakva / Rakvy / Cintorín / Pohreb /

Nadúmrtnosť po troch rokoch klesla takmer na nulu, podpísali sa pod to dva hlavné faktory

28.03.2024 09:50

Počet zomretých vlani klesol v porovnaní s rokom 2022 vo všetkých krajoch Slovenska.

Štefan Harabin

To je nejaká partizánčina. Harabin poprel podporu Pellegrinimu

28.03.2024 09:00, aktualizované: 10:05

V médiách sa ráno objavila správa, že Harabin pôjde voliť v druhom kole šéfa Hlasu.

Vladimir Putin

Rusko nezaútočí na Pobaltie, Poľsko či Česko, je to úplný nezmysel, ide len o strašenie ľudí, tvrdí Putin

28.03.2024 08:00, aktualizované: 08:28

"Voči týmto štátom nemáme žiadne agresívne úmysly," povedal ruský prezident.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,383
Celková čítanosť: 3814226x
Priemerná čítanosť článkov: 2758x

Autor blogu

Kategórie