Založ si blog

Začiatok a koniec písania Biblie

 

Zaujímavý detail ohľadne písania Biblie získame, keď si uvedomíme, kto začal a kto skončil s písaním najprekladanejšej Knihy v histórii ľudstva – Knihy-kníh – Biblie! Je jasné, že prvých päť kníh (niektoré žalmy) boli napísané pod inšpiráciou Mojžišom.

Všimnime si ale, že predtým, ako ich začal písať, na hore Sinai v rozhovore so Stvoriteľom dostal dve kamenné tabličky, na ktorých Boh svojim ‘prstom’ napísal desať prikázaní! Bolo to desať základných zákonov, podľa ktorých mali žiť Izraeliti.

Oni boli vyvoleným národom a uctievateľmi Jehovu Boha, ktorý ich oslobodil a vyviedol zo 400 ročného otroctva v Egypte! A posledná kniha Biblie pod menom Zjavenie bola daná apoštolovi Jánovi na konci prvého storočia.

Tam v znakoch a symboloch ho Ježiš Kristus informuje o budúcich udalostiach pred koncom prítomného nespravodlivého systému vecí! Predtým ale diktuje apoštolovi sedem listov adresovaných siedmym kresťanským zborom v Strednej Ázii!

Takže na rozdiel od názoru väčšiny ľudí, že prečo sám Boh nenapísal Bibliu alebo prečo Ježiš tak neurobil, začiatok Biblie bol písaný Stvoriteľom a jeho koniec jeho synom, už vzkrieseným a nesmrteľným Ježišom Kristom!   

Palestína prehodnocuje vzťahy s USA!

22.04.2024

Zrada Spojených štátov na palestínskom ľude zašla príliš ďaleko. Prezident Mahmúd Abbás v dnešnom exkluzívnom rozhovore pre palestínsku spravodajskú službu WAFA uviedol, že palestínske vedenie prehodnotí bilaterálne vzťahy so Spojenými štátmi, a zároveň zabezpečilo ochranu záujmov našich ľudí, našej veci a našich práv: “Vedenie tak vypracuje novú stratégiu [...]

Najnovšia Kyjevská rozprávka o Rusku

20.04.2024

Najnovšia Kyjevská rozprávka je, že Rusko unieslo ukrajinské deti a ukrylo ich v Nemecku! V skutočnosti ale nemeckí predstavitelia tento týždeň informovali Kyjev o 161 ukrajinských detí, ktoré Kyjev obvinil Rusko z únosu. Boli v skutočnosti v Nemecku a väčšina z nich tam žije so svojimi rodičmi alebo opatrovníkmi. Informoval o tom prezident nemeckej Federálnej kriminálnej [...]

Armagedon alebo mierový rozvoj sveta!

19.04.2024

Širší dôsledok iránskeho bezpilotného a raketového útoku proti Izraelu zo 14. apríla – ktorý bol spustený v reakcii na zničenie iránskeho konzulátu v Damasku v Sýrii 1. apríla Izraelom a zabitie niekoľkých najvyšších iránskych vojenských vodcov, je zmena hry, ktorá priviedla svet k bodu zlomu. Buď využijeme tento moment maximálneho nebezpečenstva na dosiahnutie [...]

USA Izrael Gaza univerzity protesty

Polícia zatýkala na pro-palestínskych protestoch na univerzite v New Yorku

23.04.2024 19:49

Biely dom antisemitské vyjadrenia počas študentských protestov na viacerých univerzitách slovne odsúdil.

Thunbergová

Švédska prokuratúra obvinila Gretu Thunbergovú z občianskej neposlušnosti

23.04.2024 19:35

Súdy v minulosti už dvakrát uložili celosvetovo známej aktivistke pokutu za občiansku neposlušnosť na klimatických protestoch.

R1 BB - Slovenská Ľupča, kameň, poklepanie

Odštartovali výstavbu dôležitej cesty na R1. Šoféri sa však na tri roky musia obrniť trpezlivosťou

23.04.2024 18:52

Preťažený úsek, na ktorom pomerne často dochádzalo aj k nehodám, sa konečne skvalitní. Nová štvorprúdová rýchlostná cesta by mala byť hotová do dva a pol roka.

Eurovoľby / Štrasburg / Európsky parlamentu /

Prieskum: Vo voľbách do europarlamentu by uspeli najviac PS, Smer a Hlas

23.04.2024 18:46

Do Európskeho parlamentu by sa nedostali SNS, Slovensko, Za ľudí ani Demokrati.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,403
Celková čítanosť: 3863292x
Priemerná čítanosť článkov: 2754x

Autor blogu

Kategórie