Založ si blog

Nech sa deje Tvoja vôľa…!

 

Viac ako miliarda kresťanov celosvetovo pozná tieto mnohokrát denno-denne opakujúce sa slová modlitby, ktorú vyučoval Boží syn svojich učeníkov a ktorá bude nezmazateľne zakotvená v inšpirovanom Božom Slove!

Okrem toho, čo je medzi iným Božou vôľou? Modlitba pokračuje: ‘nech sa deje tvoja vôľa, ako v nebi, tak i na zemi’! Vôľa Boha sa už deje ne nebi, kde bolo ustanovené Božie Kráľovstvo v rukách jeho syna, Ježiša Krista.

Ako prvý akt jeho vlády vyhnal z neba Satana Diabla a jeho démonov k blízkosti Zeme a potom v presne Bohom stanovenom čase budú uväznení na 1 000 rokov! Dnes sme na konci jeho podobného aktu na Zemi!

Kde očišťuje svoj kresťanský zbor, oddeľuje ovce od capov a pripravuje ich na posledný súd. Tí, ktorí sa k nemu dnes celosvetovo hlásia budú skúšaní z vernosti a úcte k jeho pomazaným bratom a duchovným synom Stvoriteľa!

Ako ovce prežijú Armagedonsku bitku do rajskej Zeme, kde budú mať možnosť žiť večne a do nekonečna sa tešiť zo svojej, Kristom im danej dokonalosti! V dokonalom zdraví a pokoji a mieri po celom svete!

Palestína prehodnocuje vzťahy s USA!

22.04.2024

Zrada Spojených štátov na palestínskom ľude zašla príliš ďaleko. Prezident Mahmúd Abbás v dnešnom exkluzívnom rozhovore pre palestínsku spravodajskú službu WAFA uviedol, že palestínske vedenie prehodnotí bilaterálne vzťahy so Spojenými štátmi, a zároveň zabezpečilo ochranu záujmov našich ľudí, našej veci a našich práv: “Vedenie tak vypracuje novú stratégiu [...]

Najnovšia Kyjevská rozprávka o Rusku

20.04.2024

Najnovšia Kyjevská rozprávka je, že Rusko unieslo ukrajinské deti a ukrylo ich v Nemecku! V skutočnosti ale nemeckí predstavitelia tento týždeň informovali Kyjev o 161 ukrajinských detí, ktoré Kyjev obvinil Rusko z únosu. Boli v skutočnosti v Nemecku a väčšina z nich tam žije so svojimi rodičmi alebo opatrovníkmi. Informoval o tom prezident nemeckej Federálnej kriminálnej [...]

Armagedon alebo mierový rozvoj sveta!

19.04.2024

Širší dôsledok iránskeho bezpilotného a raketového útoku proti Izraelu zo 14. apríla – ktorý bol spustený v reakcii na zničenie iránskeho konzulátu v Damasku v Sýrii 1. apríla Izraelom a zabitie niekoľkých najvyšších iránskych vojenských vodcov, je zmena hry, ktorá priviedla svet k bodu zlomu. Buď využijeme tento moment maximálneho nebezpečenstva na dosiahnutie [...]

Aktuálna informácia, horúca novinka, práve sa stalo, PRAVDA, mimoriadna správa, mimoriadne1, mim1

Pri Šali došlo k tragickej nehode, čelnú zrážku áut neprežili traja ľudia

23.04.2024 15:29

Na mieste zasahujú dve pozemné ambulancie záchrannej zdravotnej služby aj posádka záchranárskeho vrtuľníka.

Ana Estradová

V konzervatívnom Peru vykonali vôbec prvú eutanáziu. Ana Estradová trpela nevyliečiteľnou chorobou

23.04.2024 15:09

Ana Estradová bola niekoľko rokov pripútaná na lôžko. Súdny spor, v ktorom jej bolo priznané právo podstúpiť eutanáziu, viedla a vyhrala za pomoci ombudsmana pre ľudské práva.

Rudolf Schuster

Rudolf Schuster získal Čestné občianstvo Košického samosprávneho kraja

23.04.2024 15:06

Ide o vôbec prvé udelenie takéhoto ocenenia v histórii kraja.

Britain Clinton

Brusel chce uľahčiť život v Británii aj mladým Slovákom. Použije na nich Londýn dvojaký meter?

23.04.2024 14:00

Európska komisia by rada zmäkčila nepríjemné dopady brexitu na občanov členských štátov EÚ vo veku do 30 rokov. Aký postoj zaujali politici v Londýne?

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,403
Celková čítanosť: 3863209x
Priemerná čítanosť článkov: 2754x

Autor blogu

Kategórie