Založ si blog

Ako sa máme na seba pozerať?

Jedna inšpirovaná rada povzbudzuje všetkých týmito praktickými a triezvými slovami: ‘Lebo z nezaslúženej láskavosti, ktorá mi je daná, hovorím každému tam medzi vami, aby si o sebe nemyslel viac ako treba, ale aby myslel tak, ako to zodpovedá zdravej mysli, každý tak, ako mu Boh udelil mieru viery’!

Pre mnohých dnes ich mysle a svedomia sú zatemnené, nič pre nich nie je čisté, preto aj ich reč je nezdravá a uštipačná keď sa snažia oklamať poctivých a úprimných ľudí korupčnými filozofickými myšlienkami intelektuálov a svetsky múdrych ľudí. Preto praví kresťania majú byť zdravej mysle a rozumní vo všetkom!

Vládca tohto sveta zaslepil mysle neveriacich, aby nevideli osvietenie dobrého posolstva o Kristovi a jeho nebeskom Kráľovstve! Existuje nebezpečenstvo, že tento úhlavný nepriateľ celého ľudstva zvedie aj pravých kresťanov skazením ich mysle a odvedie ich od úprimnosti a cudnosti, ktoré patria Kristovi, ich Kráľovi.

Pravda je, že akékoľvek dary, ktoré máme a osobné talenty, sme dostali od Stvoriteľa ako ukážku jeho nezaslúženej láskavosti! Naše schopnosti a vzdelanosť je od nášho Stvoriteľa, preto veriaci by si nemali mysleť o sebe viac ako je potrebné, ani hľadať neprimeranú slávu! Všetko požehnanie je od nášho Stvoriteľa! 

Armagedon alebo mierový rozvoj sveta!

19.04.2024

Širší dôsledok iránskeho bezpilotného a raketového útoku proti Izraelu zo 14. apríla – ktorý bol spustený v reakcii na zničenie iránskeho konzulátu v Damasku v Sýrii 1. apríla Izraelom a zabitie niekoľkých najvyšších iránskych vojenských vodcov, je zmena hry, ktorá priviedla svet k bodu zlomu. Buď využijeme tento moment maximálneho nebezpečenstva na dosiahnutie [...]

Briti úmyselne zničili vzťahy s Ruskom!

18.04.2024

Rusko a Spojené kráľovstvo neviedli žiadny politický dialóg po tom, čo Londýn úplne zničil architektúru vzťahov medzi krajinami, povedal ruský veľvyslanec v Spojenom kráľovstve Andrei Kelin v rozhovore pre televíziu RTVI 30. marca! Ďalej tvrdil, že ide o kategorickú chybu, pretože vedie k nesprávnym rozhodnutiam, chybnému rozhodovaciemu procesu. Dodal, že potrebujú [...]

Šéf IDF – Izrael absolútne vráti úder Iránu!

16.04.2024

Náčelník štábu izraelských obranných síl, generálporučík Herzi Halevi, sa dnes stretol s IDF vojakmi na leteckej základni Nevatim, ktorú včera skoro ráno zasiahol Irán. Herzi Halevi povedal, že “útok sa stretne s odozvou“, informoval Times of Israel! Dodal: “Irán chcel poškodiť strategické kapacity štátu Izrael – to je niečo, čo sa predtým nestalo… [...]

Ján Mazák / Ján Gandžala /

Súdnu radu dočasne vedie jej podpredseda Ján Gandžala

19.04.2024 11:56

Termín voľby nového predsedu Súdnej rady SR zatiaľ neoznámili.

francúzsko, polícia

Vo Francúzsku zomrela školáčka na infarkt, útočník predtým pobodal jej spolužiačky

19.04.2024 11:55

Škola bola uzavretá po útoku muža s nožom na dvojicu školáčok.

Islamský štát, islamisti

Islamský štát zaútočil na provládnych bojovníkov v Sýrii, zabili 28 vojakov

19.04.2024 11:05, aktualizované: 12:03

Pri druhom útoku blízko Búkamálu pri hraniciach s Irakom zomrelo ďalších šesť sýrskych vojakov a dvaja boli unesení.

OSN / Organizácia spojených národov /

USA vetovali palestínsku žiadosť o plné členstvo v OSN. Agresívna politika, zúri Abbás

19.04.2024 10:38

Palestínska samospráva vo štvrtok odsúdila Spojené štáty za vetovanie palestínskej žiadosti o plné členstvo v OSN a označila to za "agresiu", ktorá tlačí Blízky východ k "priepasti".

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,401
Celková čítanosť: 3853984x
Priemerná čítanosť článkov: 2751x

Autor blogu

Kategórie