Založ si blog

Budúci vládca Zeme ako Vzdelávateľ!

Každá osoba na tejto planéte Zem získala život zdarma! Nikto si ho nekúpil ani ho nezískal svojim vlastným pričinením! Ani jeho alebo jej rodičia ho nezískali ako zásluhu za nejakú dobročinnosť.

Každá zdravá osoba si dokáže poctivo a úprimne uvedomiť, že život so všetkým, čo ponúka, je úžasná, takmer zázračná vec! Nie tak! Sám život ja zázrak! A preto by si ho každý mal patrične vážiť!

Ako sa často hovorí: ani lístok sa bez vetra nepohne! Nič nevzniklo z ničoho! Nič sa nerobí samo! To sú pravdy života, ktoré nepotrebujú dôkazy a tobôž nie takzvané vedecké! Každá zdravá osoba súhlasí!

Preto je potrebné dať patričnú pozornosť tomu, kto sa na vzniku života osobne podieľal, a ktorý ako budúci vládca sa ponúka tiež ako vzdelávateľ všetkých, ktorí si život vážia a chcú sa z neho tešiť!

Rozumní ľudia pokorne uznávajú, že Stvoriteľ života je čistý a svätý a že jeho normy sú pre nás najlepšie. Keď sme pokorní, ochotne sa riadime jeho vysokými normami a berieme ohľad na pocity a názory druhých!

Prichádza vojenská branná povinnosť?

17.06.2024

Snemovňa reprezentantov v piatok schválila svoju verziu ročného zákona o obrannej politike, čím v skutočnosti schválila zákon o povolení národnej obrany (NDAA) vo výške 883,7 miliardy dolárov, aby sa posunul vpred v hlasovaní v pomere 217 ku 199, ktoré do značnej miery padlo podľa straníckych línií. Proti sa postavili len traja republikáni. Ale medzi najzaujímavejšie [...]

J. Biden a V. Zelensky podpísali dohodu!

16.06.2024

Prezidenti Joe Biden, a Volodymyr Zelenskyj, už podpísali vo štvrtok prelomovú 10-ročnú bezpečnostnú dohodu medzi Washingtonom a Kyjevom, v deň, ktorý ukrajinský líder nazval historickým dňom v boji proti ruskej invázii. USA poskytnú Ukrajine počas nasledujúceho desaťročia celý rad vojenskej pomoci, aj výcviku, zatiaľ čo Zelenskij povedal, že to bude slúžiť ako most [...]

RF diplomat – NATO pripravuje stret s RF!

14.06.2024

NATO zjavne dnes už pripravuje stret s Ruskom, vrátane jadrových zbraní, povedal pre Izvestija, námestník ruského ministra zahraničných vecí, Alexander Gruško, podľa série správ agentúry TASS: “Všetko, čo dnes NATO v tejto oblasti robí, otvorene povedané, je prípravou aliancie na možný vojenský konflikt s Ruskom,“ povedal. „A cvičenia, ktoré sa konajú, [...]

Benny Ganc

Izraelský premiér Netanjahu rozpúšťa vojnový kabinet

17.06.2024 10:58, aktualizované: 11:13

O rozpustení vojnového kabinetu informujú tiež izraelské médiá.

Emmanuel Macron,

Vo Francúzsku sa začala kampaň pred predčasnými parlamentnými voľbami

17.06.2024 10:48

Prvé kolo volieb sa bude konať 30. júna. Rozhodujúce druhé kolo je naplánované na 7. júla.

Tusk

Plánovanie atentátov a sabotáži v Poľsku: obžalovaní ruskí špióni zmizli

17.06.2024 10:30

Poľský súd vlani v decembri odsúdil 14 zo 16 cudzincov obžalovaných z účasti na príprave sabotážnych akcií na poľskom území.

Tropické teploty v Bratislave

Prichádzajú trópy. Vyberajte sandále a opaľovacie krémy. Úľava? V nedohľadne

17.06.2024 10:18

Hydrometeorologický ústav avizuje v tomto týždni na Slovensku výrazné oteplenie.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,443
Celková čítanosť: 3983672x
Priemerná čítanosť článkov: 2761x

Autor blogu

Kategórie