Založ si blog

Pravá mudrosť ohraničená iba modlitbou!

‘Ak teda niekomu z vás chýba múdrosť, nech stále žiada Boha, lebo dáva všetkým štedro a bez výčitiek! A bude mu daná‘! Takto povzbudzuje inšpirované slovo nášho Stvoriteľa všetkých ľudí na našej planéte Zem, bez výnimky!

Znamená to, že všetci môžu získať pravú múdrosť od Stvoriteľa, nezáleží na tom, kto sú a ako žijú svoj dnešný život? To by bola veľká chyba a neprimerané zjednodušenie inšpirovanej biblickej myšlienky! Prečo je tomu tak?

Pretože na získanie akéjkoľvek veci v živote ľudí existujú určité podmienky! Pre občanov akéjkoľvek krajiny je to poslúchanie zákonov, ktoré sú uzákonené v jej konštitúcii. Podobne je to aj pre všetkých ľudí na Zemi ohľadne Božej múdrosti.

Tí, ktorí si prajú dostať pravú múdrosť vo svojom živote musia splniť požiadavky, ktoré sú vyjadrené v učení Stvoriteľovho Syna, Ježiša Krista, podľa jeho vzorovej modlitby: ‘nech sa deje vôľa Tvoja’! A žiť podľa vôle Stvoriteľa je základná požiadavka k získaniu pravej múdrosti cez modlitbu!

Armagedon alebo mierový rozvoj sveta!

19.04.2024

Širší dôsledok iránskeho bezpilotného a raketového útoku proti Izraelu zo 14. apríla – ktorý bol spustený v reakcii na zničenie iránskeho konzulátu v Damasku v Sýrii 1. apríla Izraelom a zabitie niekoľkých najvyšších iránskych vojenských vodcov, je zmena hry, ktorá priviedla svet k bodu zlomu. Buď využijeme tento moment maximálneho nebezpečenstva na dosiahnutie [...]

Briti úmyselne zničili vzťahy s Ruskom!

18.04.2024

Rusko a Spojené kráľovstvo neviedli žiadny politický dialóg po tom, čo Londýn úplne zničil architektúru vzťahov medzi krajinami, povedal ruský veľvyslanec v Spojenom kráľovstve Andrei Kelin v rozhovore pre televíziu RTVI 30. marca! Ďalej tvrdil, že ide o kategorickú chybu, pretože vedie k nesprávnym rozhodnutiam, chybnému rozhodovaciemu procesu. Dodal, že potrebujú [...]

Šéf IDF – Izrael absolútne vráti úder Iránu!

16.04.2024

Náčelník štábu izraelských obranných síl, generálporučík Herzi Halevi, sa dnes stretol s IDF vojakmi na leteckej základni Nevatim, ktorú včera skoro ráno zasiahol Irán. Herzi Halevi povedal, že “útok sa stretne s odozvou“, informoval Times of Israel! Dodal: “Irán chcel poškodiť strategické kapacity štátu Izrael – to je niečo, čo sa predtým nestalo… [...]

North Korea tensions balistické strely test

Severná Kórea uskutočnila test 'superveľkej' hlavice pre riadenú strelu

20.04.2024 09:47

KĽDR tiež vykonala skúšobný štart protilietadlovej rakety nového typu "Pyoljji-1-2" v Západnom mori.

Grasalkovičová záhrada

Bratislava opäť symbolicky otvára svoje brány, konajú sa mestské dni

20.04.2024 08:57

Pripravené sú prehliadky bežne neprístupných miest, výstavy, divadelné predstavenia, koncerty, workshopy či jazdy historickými vozidlami i Propelerom na druhú stranu Dunaja.

Európska únia / EÚ / Brusel /

Hrabko: EÚ nemôže meniť eurofondy podľa výsledkov parlamentných volieb

20.04.2024 07:52

List KDH do Bruselu, ktorý žiada, aby občania Slovenska neboli trestaní odobraním eurofondov, považuje publicista za posolstvo dovnútra štátu.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,401
Celková čítanosť: 3855237x
Priemerná čítanosť článkov: 2752x

Autor blogu

Kategórie