Založ si blog

Pravá mudrosť ohraničená iba modlitbou!

‘Ak teda niekomu z vás chýba múdrosť, nech stále žiada Boha, lebo dáva všetkým štedro a bez výčitiek! A bude mu daná‘! Takto povzbudzuje inšpirované slovo nášho Stvoriteľa všetkých ľudí na našej planéte Zem, bez výnimky!

Znamená to, že všetci môžu získať pravú múdrosť od Stvoriteľa, nezáleží na tom, kto sú a ako žijú svoj dnešný život? To by bola veľká chyba a neprimerané zjednodušenie inšpirovanej biblickej myšlienky! Prečo je tomu tak?

Pretože na získanie akéjkoľvek veci v živote ľudí existujú určité podmienky! Pre občanov akéjkoľvek krajiny je to poslúchanie zákonov, ktoré sú uzákonené v jej konštitúcii. Podobne je to aj pre všetkých ľudí na Zemi ohľadne Božej múdrosti.

Tí, ktorí si prajú dostať pravú múdrosť vo svojom živote musia splniť požiadavky, ktoré sú vyjadrené v učení Stvoriteľovho Syna, Ježiša Krista, podľa jeho vzorovej modlitby: ‘nech sa deje vôľa Tvoja’! A žiť podľa vôle Stvoriteľa je základná požiadavka k získaniu pravej múdrosti cez modlitbu!

J. Biden a V. Zelensky podpísali dohodu!

16.06.2024

Prezidenti Joe Biden, a Volodymyr Zelenskyj, už podpísali vo štvrtok prelomovú 10-ročnú bezpečnostnú dohodu medzi Washingtonom a Kyjevom, v deň, ktorý ukrajinský líder nazval historickým dňom v boji proti ruskej invázii. USA poskytnú Ukrajine počas nasledujúceho desaťročia celý rad vojenskej pomoci, aj výcviku, zatiaľ čo Zelenskij povedal, že to bude slúžiť ako most [...]

RF diplomat – NATO pripravuje stret s RF!

14.06.2024

NATO zjavne dnes už pripravuje stret s Ruskom, vrátane jadrových zbraní, povedal pre Izvestija, námestník ruského ministra zahraničných vecí, Alexander Gruško, podľa série správ agentúry TASS: “Všetko, čo dnes NATO v tejto oblasti robí, otvorene povedané, je prípravou aliancie na možný vojenský konflikt s Ruskom,“ povedal. „A cvičenia, ktoré sa konajú, [...]

Uhlíkové kredity ako staroveké odpustky!

13.06.2024

Uhlíkové kredity sú najväčším podvodom od čias odpustkov – ako sa môžete vyhnúť tomu, aby ste boli oklamaní? V stredoveku katolícka cirkev presvedčila obyčajných ľudí, aby si kúpili odpustky na zmiernenie svojich hriechov. A zarobili pri tom celé majetky! Podobne dnes naši vládcovia – mainstreamové médiá, centrálni bankári, a aj ich politickí spojenci – pracujú [...]

Čína, Si Ťin-pching v Elyzejskom paláci

USA sa nás snažia vyprovokovať k útoku na Taiwan, povedal podľa FT čínsky prezident von der Leyenovej

16.06.2024 07:35

Washington sa snaží Čínu vyprovokovať dodávkami zbraní na Taiwan aj inými krokmi, sú presvedčení viacerí v Číne.

Taliansko, Ukrajina, vojna na Ukrajine, Rishi Sunak, Volodymyr Zelenskyj

ONLINE: Zelenskyj je odhodlaný vzdorovať roky, podľa New York Times to povedal európskemu kolegovi

16.06.2024 07:00, aktualizované: 07:57

Ak nepostúpime teraz, tak to skúsime o rok, aj ďalší a ďalší. Podľa The New York Times to povedal Zelenskyj súkromne európskemu politikovi.

stíhačka, stíhačky, stíhačky na diaľnici

Na švajčiarskej diaľnici pristáli a štartovali stíhačky. Neutrálne Švajčiarsko chce byť bojaschopné

16.06.2024 07:00

Aj keď je Švajčiarsko neutrálne a nie je členom NATO, chce byť bojaschopné. Po napadnutí Ukrajiny má obavy zo zhoršujúcej sa bezpečnostnej situácie v Európe.

Rochester Hills, streľba

Strelec na predmestí Detroitu zranil osem ľudí, potom sa zabil

16.06.2024 06:30

Deväť ľudí, vrátane najmenej dvoch detí, utrpelo zranenia pri streľbe na predmestí Detroitu Rochester Hills.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,442
Celková čítanosť: 3980462x
Priemerná čítanosť článkov: 2760x

Autor blogu

Kategórie