Založ si blog

Každý má právo poslúchať Kráľovstvo

Pravdaže nie každý si to zvolí. Všetci ľudia ale majú slobodnú vôľu a poslúchať Božie Kráľovstvo má za následok rešpektovanie zákonov Stvoriteľa, čo sa v praktickom živote premieta v každej oblati života! Usporiadanej rodiny, vzorovej výchove detí a zodpovednom postoji v otázkach zdravia, citujúc len tie základné veci. Patričnosť k tomuto Kráľovstvu sa nepreukazuje občianskym preukazom ani žiadnym iným dokladom. Ukazuje sa to uctievaním založeným na presnom poznaní pravdy a správnym konaním, ktoré k nemu patrí.

Napriek vzornému životu, ktorý Biblia podnecuje uctievateľov Stvoriteľa, museli čeliť mnohým prekážkam v mnohých krajinách. Ale zvlášť v Rusku, ich napádajú bez akýchkoľvek pádnych dôvodov a prenasledovanie pokračuje aj v tomto 21. storočí bez ohľadu na to, že hlavne od roku 1991 boli navyšším súdom mnohokrát oficiálne v krajine a aj na Európskom súde pre ľudské práva uznaní. Ich odporcovia zvlášť z kruhov blízkych ruskej pravoslávnej cirkvi neustále rozpútavajú proti nim útoky bez akýchkoľvek efektívnych dôkazov.

USA 2 hlasy 3 vojny – jedno ľudstvo!

25.04.2024

Dve hlasovania v USA počas minulého týždňa – jedno exekutívou a druhé hlasovanie zákonodarnou mocou – prinútili celú planétu rýchlo sa rútiť smerom k všeobecnému boju! V 3 rôznych bojových scénach: Ukrajina, v JZ Ázii, a Čína s Taiwanom. Ale kto iný ako Wall Street a City of London by mohli mať prospech z takejto samovražednej politiky?

Izrael eskaluje k jadrovej apokalypse!

23.04.2024

Situácia na Blízkom východe sa teraz ešte viac vyostruje, keď Izrael podniká nový útok proti Iránu, pričom údajne zasiahol viaceré ciele na iránskom území. Lenže napriek úsiliu Bieleho domu presvedčiť Izrael, aby prestal eskalovať situáciu, Netanjahu a jeho vojnoví predstavitelia sú odhodlaní vyprovokovať rozsiahlu vojnu s Iránom v nádeji, že zatiahnu Spojené štáty [...]

Palestína prehodnocuje vzťahy s USA!

22.04.2024

Zrada Spojených štátov na palestínskom ľude zašla príliš ďaleko. Prezident Mahmúd Abbás v dnešnom exkluzívnom rozhovore pre palestínsku spravodajskú službu WAFA uviedol, že palestínske vedenie prehodnotí bilaterálne vzťahy so Spojenými štátmi, a zároveň zabezpečilo ochranu záujmov našich ľudí, našej veci a našich práv: “Vedenie tak vypracuje novú stratégiu [...]

SR Bratislava RTVS protestný pochod BAX

PS organizuje ďalší protest, vláda podľa hnutia valcuje Slovensko po vzore autokratov

26.04.2024 13:30

Hlavnou témou protestu je boj proti ovládnutiu RTVS.

Andrej Danko, semafor

Polícia po viac ako troch mesiacoch zverejnila video z Dankovej nehody

26.04.2024 12:43, aktualizované: 13:04

Zábery pochádzajú z kamery električky. K dopravnej nehode lídra SNS došlo 11. januára v bratislavskej Dúbravke.

Antony Blinken / Si Ťin-pching /

USA a Čína musia byť partnermi, vyhlásil prezident Si na stretnutí s Blinkenom

26.04.2024 12:24

Americký minister zahraničných vecí, ktorý v piatok končí návštevu Číny, predtým rokoval so svojím čínskym náprotivkom Wang Iom viac ako päť a pol hodiny.

ján slota

Obnovený proces v korupčnej kauze Jána Slotu prerušili

26.04.2024 11:21, aktualizované: 12:25

Kým Ústavný súd SR nerozhodne, dovtedy bude konanie prerušené. Prokurátor voči tomu podal sťažnosť.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,405
Celková čítanosť: 3869219x
Priemerná čítanosť článkov: 2754x

Autor blogu

Kategórie