Založ si blog

Nech príde tvoje kráľovstvo . . .

Tretia z deviatich častí vzorovej modlitby Ježiša Krista, ako ukážka pre jeho apoštolov a učeníkov všeobecne je vrúcna a verne poctivá petícia ´nech príde tvoje kráľovstvo´! Prečo je preto dôležité priať si a zároveň aj modliť sa, aby prišlo Božie Kráľovstvo a čo môžeme od neho očakávať?

Až do dnešného dňa existujú medzi kresťanskými teológmi a učiteľmi z celého sveta v tejto otázke Božieho Kráľovstva a čo to vlastne aj je a aké zmeny možno od neho pre celé ľudstvo očakávať, veľký zmätok a veľmi rozdielné, často aj protichodné názory a veľmi rôzne a chybné náuky!

Lenže Ježiš Kristus, druhá najväčšia osobnosť celého vesmíru, a ten, o ktorom apoštol Ján pod inšpiráciou napísal: ´svet začal existovať prostreníctvom neho´, už vysvetlil svojim žiakom to, o čom Boží proroci už veľmi dávno o ňom predpovedali mnohé, aj presné detaily.

Predpovedali, že nielenže príde Mesiáš alebo Boží Záchranca, ktorého sám Stvoriteľ špeciálne vybral na túto tak potrebnú a úžasne dôležitú úlohu, aleže bude aj Vládcom v tomto Božom nebeskom Kráľovstve, ktoré zmení celý svet na rajsku záhradu očistiac ju od všetkého zla!

Cez toto Kráľovstvo sa dokonale posvätí Božie Neporovnateľné Meno tak, že zároveň aj odhalí všetky Satanove lži aj klamstvá aj falošné náuky aj tradície démonov, aleže tiež nakoniec ho zbaví jeho moci, ktorú nezákonne získal oklamaním našich prvých rodičov Adama a Evy a ich potomstva.

Práve toto Božie nebeské Kráľovstvo raz a navždy ukončí všetky nespravodlivé, a zlé a tiež aj ničiace vojny, zároveň odstráni choroby, hlad a dokonca aj samú smrť! A preto, keď sa modlíme, aby ´prišlo jeho kráľovstvo´, prajeme si, aby sa spnili všetky tieto sľuby nášho Všemohúceho Stvoriteľa.

Armagedon alebo mierový rozvoj sveta!

19.04.2024

Širší dôsledok iránskeho bezpilotného a raketového útoku proti Izraelu zo 14. apríla – ktorý bol spustený v reakcii na zničenie iránskeho konzulátu v Damasku v Sýrii 1. apríla Izraelom a zabitie niekoľkých najvyšších iránskych vojenských vodcov, je zmena hry, ktorá priviedla svet k bodu zlomu. Buď využijeme tento moment maximálneho nebezpečenstva na dosiahnutie [...]

Briti úmyselne zničili vzťahy s Ruskom!

18.04.2024

Rusko a Spojené kráľovstvo neviedli žiadny politický dialóg po tom, čo Londýn úplne zničil architektúru vzťahov medzi krajinami, povedal ruský veľvyslanec v Spojenom kráľovstve Andrei Kelin v rozhovore pre televíziu RTVI 30. marca! Ďalej tvrdil, že ide o kategorickú chybu, pretože vedie k nesprávnym rozhodnutiam, chybnému rozhodovaciemu procesu. Dodal, že potrebujú [...]

Šéf IDF – Izrael absolútne vráti úder Iránu!

16.04.2024

Náčelník štábu izraelských obranných síl, generálporučík Herzi Halevi, sa dnes stretol s IDF vojakmi na leteckej základni Nevatim, ktorú včera skoro ráno zasiahol Irán. Herzi Halevi povedal, že “útok sa stretne s odozvou“, informoval Times of Israel! Dodal: “Irán chcel poškodiť strategické kapacity štátu Izrael – to je niečo, čo sa predtým nestalo… [...]

Baerbock, Netanjahu

Hádka kvôli Gaze? Nie sme ako nacisti, nahneval sa Netanjahu na nemeckú ministerku

20.04.2024 14:00

Počas návštevy nemeckej šéfky diplomacie Annaleny Baerbockovej v Tel Avive došlo k ostrej výmene názorov medzi ňou a izraelským premiérom, ktorý poprel, že by ľudia v Pásme Gazy hladovali.

Peter Pellegrini

Podpredsedovia alebo Šutaj Eštok. Nový šéf Hlasu bude známy na prelome mája a júna

20.04.2024 13:07, aktualizované: 13:40

Milan Majerský predpokladá, že poslanci KDH zahlasujú za zvolenie súčasného ministra Richarda Rašiho do funkcie predsedu parlamentu.

armáda usa

Americké jadrové zbrane bližšie k Slovensku? Na svojom území ich chce mať aj Poľsko

20.04.2024 12:46

Americké jadrové zbrane sú od novembra 2009 v Belgicku, Nemecku, Taliansku a Holandsku.

univerzita

Mladí Američania páchajú rekordne veľa samovrážd. Nikto presne nevie prečo

20.04.2024 11:28

"Tak veľmi si prajem, aby nám býval dal šancu mu pomôcť," hovorí Katherine Salasová zlomeným hlasom.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,401
Celková čítanosť: 3855526x
Priemerná čítanosť článkov: 2752x

Autor blogu

Kategórie