Založ si blog

Dokáže niekto spoznať budúcnosť?

Už odnedávna sa ľudia snažili spoznať budúcnosť. Vedci, filizofovia, výskumníci, ale i spisovatelia, básnici, a tiež šarlatáni. Potom hlavne dnes politickí, finanční aj sociálni analytici sa snažia predvídať budúcnosť.

Pomocou štúdia dejín v minulosti alebo novodobých trendov v každej sfére obchodu a spoločenského podujatia dnes. Mnohí v zúfalej snahe spoznať budúcnosť používajú dokonca astrológiu, špiritizmus a s tým spojený aj démonizmus!

Ale až dodnes všetci sú sklamaní a pýtajú sa, či je skutočne možné vedieť, čo sa stane so svetom, s ich rodinami alebo aj s jednotlivcami? Existuje niekto v celom vesmíre, kto dokáže naozaj presne predpovedať budúcnosť?

Žiaden človek nedokáže predvídať ani vlastnú budúcnosť! Na druhej strane Stvoriteľ všetkého vo vesmíre rozumie a pozná do najmenších detailov všetko, čo stvoril! Pozná detailne sklony a povahy človeka a dopredu je schopný vedieť, ako bude konať.

Okrem toho vie, ako budú postupovať i celé národy! Ako Všemohúci Stvoriteľ má neobmedzené poznanie a dokáže riadiť udalosti do najmenších detailov tak, aby priviedol všetko k jeho žiadanému výsledku! Uisťuje nás:

„Pamätajte, že som Ten, ktorý od začiatku hovorí o konci a oddávna veci, ktoré sa ešte nestali! Ten, ktorý hovorí: ´Moja rada bude stáť a urobím všetko, čo je mojím potešením´!“ 

Irán reaguje na Izraelský útok

15.04.2024

Irán tvrdí, že jeho reakcia na ďalšie izraelské útoky bude oveľa silnejšia. A Iránsky prezident Ebrahim Raisi včera ráno vydal v Teheráne vyhlásenie, v ktorom varoval, že akékoľvek nové útoky na Irán, budú zasiahnuté oveľa väčšou silou, ako útok z minulej noci. Iránska islamská republika použila všetky regionálne a medzinárodné nástroje a zariadenia. [...]

Biden ruší študentský dlh pre 277 000!

13.04.2024

Prezident US v piatok oznámil, že zruší federálny študentský dlh viac ako 277 000 Američanom, čo sa rovná približne 7,4 miliardy dolárov. No to by ale zvýšilo celkovú sumu, ktorá sa už aj tak považuje za klasické kupovanie hlasov pred novembrovými prezidentskými voľbami, na viac ako 153 miliárd dolárov, čiže odpustenie dlhu 4,3 milióna ľudí! Začiatkom týždňa J. [...]

Cena ropy RF ponížila Bidenovú vládu!

12.04.2024

V najnovšom ponížení pre Bidenovu administratívu sa ruská ropa dnes všade predáva nad cenovým stropom G7! A koncom roka 2022, keď západné demokracie bombasticky predstavili divadelné sankcie proti Putinovi, ktoré obmedzili cenu, za ktorú bol povolený dovoz ruskej ropy na maximálne 60 dolárov, povedali sme, že ide o jednu z najväčších frašiek v modernej histórii! A to [...]

Rusko opozícia Navaľnyj pohreb

Vzácny verdikt: Ruský súd priznal miliónové odškodné pozostalým po obete policajného mučenia

16.04.2024 08:03

22-ročný Ilnaz Pirkin spáchal samovraždu v októbri 2017 krátko potom, čo ho pustili zo strážnice v Nižnekamsku.

Trump Hush Money

V prvý deň procesu s Trumpom v kauze pornoherečky porotcov nevybrali

16.04.2024 07:50

Trump sa v pondelok ako prvý bývalý prezident v dejinách USA postavil pred súd v trestnom konaní.

SR ÚV MZ Fico Dolinková rokovanie kontrola TK BAX

Fico vyzval Dolinkovú, aby zabezpečila výstavbu nemocníc. Zostávajú jej dva roky, odborníci sú skeptickí

16.04.2024 07:30

Opozícia rezortu vyčíta zlú komunikáciu, nerealizovanie viacerých potrebných zmien, ustupovanie koaličnej SNS či záujmom finančnej skupiny Penta.

vesmír SpaceX raketa crew dragon

NASA: Objekt, ktorý poškodil dom na Floride, pochádzal z ISS

16.04.2024 07:16

Objekt prerazil strechu a poškodil podlahu na dvoch poschodiach, pričom skoro trafil dieťa.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,398
Celková čítanosť: 3847293x
Priemerná čítanosť článkov: 2752x

Autor blogu

Kategórie