Založ si blog

Kniha vyvracajúca všetky povery

Už od samého začiatku sa ľudia stali otrokmi povier! Medzi iným, trápi ich strach, napríklad strach zo smrti, strach z neznámeho a z toho, čo ich čaká po smrti. Jedna taká lož v živote, ktorá je živnou pôdou pre povery, je predstava, že akási neviditeľná entita prežíva smrť človeka a môže sa vrátiť a vplývať na živých!

Existuje Kniha, ktorá vyvracia túto lož i všetky povery založené na nej. Vyvracia i falošnú predstavu, že celý vesmír, a tiež aj život na našej Zemi sú ovládané vrtochmi bohov, podľa diela Encyclopedia of Science and Religion (Encyklopédia Vedy a Náboženstva). Vysvetľuje, že vesmír je riadený fyzikálnymi zákonmi.

Tieto modernou vedou pochopené vedecké pravdy boli v minulosti vysvetlené izraelskému národu takým jednoduchým ľudovým spôsobom, že dnešní výskumníci sa neustále divia: akoto, že veda ich neobjavila ďaleko skôr! v Knihe Jóba sa píše o ´zákonoch nebies´ a v knihe proroka Jeremiáša je tiež zmienka o ´ustanoveniach (alebo zákonoch) mesiaca a hviezd´!

Mali by sme sa preto diviť, že Kniha-kníh je tou najpopulárnejšou, aj keď nie všetkými ľuďmi na Zemi dnes uznávanou knihou všetkých čias? Nemali, keď si uvedomíme, že je Knihou Stvoriteľa vesmíru a všetkého života v ňom, Všemocnou Bytosťou a Zvrchovaným Vládcom. Preto by mala byť Základnou Knihou vzdelania všetkých ľudí.

J. Biden a V. Zelensky podpísali dohodu!

16.06.2024

Prezidenti Joe Biden, a Volodymyr Zelenskyj, už podpísali vo štvrtok prelomovú 10-ročnú bezpečnostnú dohodu medzi Washingtonom a Kyjevom, v deň, ktorý ukrajinský líder nazval historickým dňom v boji proti ruskej invázii. USA poskytnú Ukrajine počas nasledujúceho desaťročia celý rad vojenskej pomoci, aj výcviku, zatiaľ čo Zelenskij povedal, že to bude slúžiť ako most [...]

RF diplomat – NATO pripravuje stret s RF!

14.06.2024

NATO zjavne dnes už pripravuje stret s Ruskom, vrátane jadrových zbraní, povedal pre Izvestija, námestník ruského ministra zahraničných vecí, Alexander Gruško, podľa série správ agentúry TASS: “Všetko, čo dnes NATO v tejto oblasti robí, otvorene povedané, je prípravou aliancie na možný vojenský konflikt s Ruskom,“ povedal. „A cvičenia, ktoré sa konajú, [...]

Uhlíkové kredity ako staroveké odpustky!

13.06.2024

Uhlíkové kredity sú najväčším podvodom od čias odpustkov – ako sa môžete vyhnúť tomu, aby ste boli oklamaní? V stredoveku katolícka cirkev presvedčila obyčajných ľudí, aby si kúpili odpustky na zmiernenie svojich hriechov. A zarobili pri tom celé majetky! Podobne dnes naši vládcovia – mainstreamové médiá, centrálni bankári, a aj ich politickí spojenci – pracujú [...]

zelenskyj, summit, švajčiarsko, ukrajina,

Zelenskyj: Keby Rusko malo záujem o mier, nebola by žiadna vojna

15.06.2024 20:45, aktualizované: 21:35

Na mierovom summite o Ukrajine vo Švajčiarsku sa zúčastňuje viac ako 90 krajín a osem medzinárodných organizácií.

francúzsko, Protest, krajná pravica

Desaťtisíce Francúzov protestovali proti krajnej pravici, môže vyhrať predčasné voľby

15.06.2024 19:53

Francúzsky prezident Macron vyhlásil predčasné voľby po neúspechu svojho centristického tábora v minulotýždňových eurovoľbách.

žilina, polícia,

Otrasný nález. V meste Rajec našli bezvládne telo novorodenca

15.06.2024 19:14, aktualizované: 20:20

Stať sa tak malo vedľa materskej škôlky.

Peter Pellegrini, inaugurácia

Bude Pellegrini nadstranícky? Bude z neho skôr Gašparovič než Kováč, hovoria odborníci. Podporu koalície ešte bude potrebovať

15.06.2024 19:00

Politológovia nepredpokladajú, že sa Pellegrini voči vláde bude vymedzovať. Podporu koalície ešte bude potrebovať pri prípadnej opätovnej kandidatúre. Môže však prekvapiť.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,442
Celková čítanosť: 3979821x
Priemerná čítanosť článkov: 2760x

Autor blogu

Kategórie