Založ si blog

Vzkriesenie Ježiša Krista nás poučuje…

 

…o niekoľkých iných skutočností života ľudstva do budúcnosti a vzkriesení mŕtvych k životu. Je nielen dôkazom toho, že Stvoriteľ ľudstva je Všemohúci Boh, ale aj o tom, o akom vzkriesení nás Biblia učí! Neučí nás napríklad, že existuje posmrtný život, o akom učia nespočetné náboženstvá v rôznych kultúrach ľudstva!

Lebo potom by nebola potreba vzkriesenia z mŕtvych! Ježiš Kristus počas svojho života na Zemi sám vzkriesil k životu tri osoby. Prečo len tri? Pretože tieto jeho tri vzkriesenia zahŕňujú všetky formy vzkriesenia, ktoré on ako už oslávený nebeský, nesmrteľný a večný kráľ už urobil a ešte urobí!

Jeho vzkriesenie syna vdovy na ceste k cintorínu predstavuje duchovné oživenie tých z neveriaceho ľudstva z nevedomosti, aj keď títo veriaci v konečnom dôsledku stárnutia po čase umrú pred príchodom jeho tisícročnej vlády. Vzkriesenie Lazara je dôkazom ale iného vzkriesenia k životu miliárd ľudí, ktorí zomreli od Ábela až dodnes!

Je to vzkriesenie všetkých, ktorí v minulosti zomreli ako dôsledok zdedeného hriechu od Adama! Tí budú počas Kristovej vlády vzkriesení s nádejou na večný život na rajskej Zemi pod podmienkou, že budú žiť v súlade so zákonmi života. A potom tu máme tretie Kristove vzkriesenie k životu, ale teraz k nebeskému!

Je to privátne vzkriesenie mladej dievčiny, ale za prítomnosti len jej rodičov a blízkych príbuzných v dome dievčiny a jej rodičov! Je to vzkriesenie, ktoré reprezentuje iba vzkriesenie 144, 000 pomazaných bratov Ježiša Krista a duchovných synov Stvoriteľa k nebeskému večnému životu.

USA 2 hlasy 3 vojny – jedno ľudstvo!

25.04.2024

Dve hlasovania v USA počas minulého týždňa – jedno exekutívou a druhé hlasovanie zákonodarnou mocou – prinútili celú planétu rýchlo sa rútiť smerom k všeobecnému boju! V 3 rôznych bojových scénach: Ukrajina, v JZ Ázii, a Čína s Taiwanom. Ale kto iný ako Wall Street a City of London by mohli mať prospech z takejto samovražednej politiky?

Izrael eskaluje k jadrovej apokalypse!

23.04.2024

Situácia na Blízkom východe sa teraz ešte viac vyostruje, keď Izrael podniká nový útok proti Iránu, pričom údajne zasiahol viaceré ciele na iránskom území. Lenže napriek úsiliu Bieleho domu presvedčiť Izrael, aby prestal eskalovať situáciu, Netanjahu a jeho vojnoví predstavitelia sú odhodlaní vyprovokovať rozsiahlu vojnu s Iránom v nádeji, že zatiahnu Spojené štáty [...]

Palestína prehodnocuje vzťahy s USA!

22.04.2024

Zrada Spojených štátov na palestínskom ľude zašla príliš ďaleko. Prezident Mahmúd Abbás v dnešnom exkluzívnom rozhovore pre palestínsku spravodajskú službu WAFA uviedol, že palestínske vedenie prehodnotí bilaterálne vzťahy so Spojenými štátmi, a zároveň zabezpečilo ochranu záujmov našich ľudí, našej veci a našich práv: “Vedenie tak vypracuje novú stratégiu [...]

HIMARS

USA ohlásili nákupy vojenského materiálu pre Ukrajinu za šesť miliárd, vybavenie však zrejme nedorazí niekoľko rokov

26.04.2024 21:43

Na dodanie materiálu si však budú musieť Ukrajinci počkať, lebo proces jeho obstarávania je len na začiatku.

Palestína / Deti / Pásmo Gazy /

v Pásme Gazy zomrelo bábätko zachránené z maternice umierajúcej matky

26.04.2024 18:51

Izrael aj napriek medzinárodnému pobúreniu stále hrozí, že podnikne pozemnú operáciu v meste Rafah.

parlament

Amnesty International kritizuje návrhy týkajúce sa RTVS, neziskových organizácií a rodných čísel

26.04.2024 18:30

Organizácia vyzýva na dodržiavanie princípov a ochranu právneho štátu, slobodu združovania a prejavu i na právo na informácie a na ochranu pred diskrimináciou.

Záborská , vašečka

Poslanci ukončili piatkové rokovanie debatou k sexuálnej výchove

26.04.2024 18:25

Poslanci Vašečka a Záborská chcú podmieniť výchovu a vzdelávanie v oblasti sexuálneho správania informovaným súhlasom rodičov.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,405
Celková čítanosť: 3869817x
Priemerná čítanosť článkov: 2754x

Autor blogu

Kategórie