Založ si blog

Znamenia na slnku a mesiaci a hviezdach!

Keď sa pozrieme dnes na svet okolo nás, všetci môžeme vidieť veci a skutočnosti, ktoré sú takto opísané pod inšpiráciou lekárom Lukášom v prvom storočí: ‘A budú znamenia na slnku a mesiaci a hviezdach a na zemi úzkosť národov, ktoré nebudú poznať východisko pre hukot mora a jeho burácanie, zatiaľ čo ľudia budú omdlievať od strachu a očakávania vecí prichádzajúcich na obývanú zem, lebo nebeské moci budú otrasené’!

Boli časy ani nie v tak ďalekej minulosti, keď pre väčšinu ľudí východ Slnka každý raz prinášal radosť z nového dňa, ktorý ľudia s nadšením očakávali! Lenže dnes sa mnohí ľudia doslova desia z toho, čo im prichádzajúci deň môže priniesť! A skoro vždy, keď sa Mesiac a hviezdy ligotali na tmavej oblohe, bol čas na to, aby sa človek uvoľnil a oddýchol si alebo bol čas na veľmi príjemnú a povzbudzujúcu prechádzku.

Ale dnes už žijeme v časoch, kedy ľudia majú doslova strach chodiť po opustených cestách a chodníčkoch z očakávania, že ich niekto alebo prepadne, alebo okradne, alebo znásilní alebo aj bezdôvodne jednoducho zabije! Iné nespočetné veci a mnohé zmeny v dnešnom živote spôsobili, že symbolické nebesia, s Mesiacom a hviezdamy na tmavej oblohe nadobudli skutočne a doslovne veľmi nebezpečné aspekty!

Len si pripomeňme dnes veľmi  overený fakt podľa výskumného časopisu SIPRI, kedy ešte v roku 1983 v Švédskom Štokholme bol publikovaný, že: Celosvetová zásoba nukleárnych zbraní dosiahla počet 50 000 hlavíc! A podľa direktora spomenutáho časopisu to znamená, že v priemere svetové superveľmoci spoločne pridali jednu Hirošima bombu každých 20 minút od druhej svetovej vojny do vojnového arzenálu!

Ale horespomenutý inšpirovaný verš sa tiež vzťahuje aj na doslovné splnenie biblického proroctva v blízkej budúcnosti, v ktorej bude nad Slnko jasné, že tento nespravodlivý a krutý svet sa priblížil ku svojmu defintívnemu koncu! Len sa rozpamätajme na rozprávku o malom chlapčekovi, ktorý si chcel urobiť srandu z dedinčanov, keď poplašne skríkol: ‘Pomóc, vlk, vlk…’!

Budúcnosť bude produktom našej voľby!

01.05.2024

Dnes sa nachádzame v čase dramatických zmien, keď ľudstvo v blízkej budúcnosti čelí rozhodnutiam, ktorých dôsledky budú pociťovať celé generácie. Dotiahne anglo-americké NATO svoje zúčtovanie s Ruskom až na pokraj a dostane nás na pokraj termonukleárnej priepasti? Čo bude robiť Benjamin Netanjahu? Bude pokračovať s vojnou, pohlcujúcou región v konflikte, a s Iránom, [...]

Nočné mory Iránskych vojenských síl!

29.04.2024

Kompletná správa vyslaná svetu bola, že Izrael by mohol poslať odvetnú paľbu na iránske jadrové zariadenia s primeranými zárukami, že prichádzajúce útoky nemožno zastaviť. Pre porovnanie, skorší útok Iránu na Izrael bol oveľa väčší a nerozvážnejší. Bol to tiež obrovský prepadák, kde 99 percent z viac ako 320 dronov, riadených striel i balistických rakiet [...]

USA si posielajú 6 miliárd dolárov cez UA

28.04.2024

Bidenova administratíva oznámila doteraz najväčší balík vojenskej pomoci pre seba cez Ukrajinu v hodnote 6 miliárd dolárov. Tento balík je poskytovaný prostredníctvom Iniciatívy na podporu bezpečnosti Ukrajiny (USA) s použitím finančných prostriedkov vyčlenených z dodatku o národnej bezpečnosti” Ale z dodatku. ktorý cez Bidena práve podpísal do zákona, a zahŕňa [...]

Sheffield

Britská polícia zadržala tínedžera, ktorý útočil v škole v Sheffielde

01.05.2024 21:49

Polícia uviedla, že chlapec útočil ostrým predmetom - predpokladá sa, že šlo o sklenený črep.

Tank / Gaza /

V Gaze je viac vojnového odpadu než na Ukrajine, tvrdí OSN

01.05.2024 21:31

Pre porovnanie, frontová línia na Ukrajine má dĺžku takmer tisíc kilometrov, Pásmo Gazy 40 kilometrov.

Gruzínsko / Tbilisi /

Gruzínska polícia počas protestov v Tbilisi zadržala desiatky osôb. V putách skončil aj líder opozície

01.05.2024 21:19

Na rozohnanie davu ľudí, ktorí sa zišli na zhromaždení proti prijatiu zákona o transparentnosti zahraničného vplyvu, použila gruzínska polícia slzotvorný plyn, vodné delá a obušky.

Zuzana Čaputová

Prezidentka Čaputová: Hlas Slovenska po vstupe do EÚ zosilnel

01.05.2024 20:46

Hlava štátu to uviedla pri príležitosti stredajšieho 20. výročia vstupu SR do EÚ.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,408
Celková čítanosť: 3882348x
Priemerná čítanosť článkov: 2757x

Autor blogu

Kategórie