Založ si blog

Rusko – dnešná kľúčová svetová veľmoc!

“A v čase konca sa bude s ním drgať kráľ juhu, a kráľ severu sa priženie proti nemu ako búrka, s dvojkolesovými vozmi a s jazdcami a s mnohými loďami! A istotne vstúpi do krajín a zaplaví a prejde. Skutočne tiež vstúpi do krajiny Okrasy (uctievatelia Všemohúceho)…Budú však správy, ktoré ho znepokoja, od východu slnka a od severu, a vyjde istotne s veľkým zúrivým hnevom, aby vyhladil a aby mnohých oddal zničeniu. A nasadí svoje palácové stany medzi veľkým morom a svätým vrchom Okrasy! A bude musieť prísť celkom k svojmu koncu a nebude toho, kto by mu pomohol.”

Táto prorocká inšpirovaná správa stará už viac ako 2 600 rokov hovorí o celosvetovom vývoji z hľadiska vojenského, ale viac z hľadiska mocenského v dnešných dňoch! Kráľ juhu je tu reprezentovaný USA a UK, zatiaľ čo kráľ severu Ruskom. Už od druhej svetovej vojny existovalo medzi nimi toto “drganie” alebo súperenie o vládu sveta! Dňa 3. mája 2018 sa na Mestskom súde v Petrohrade bude prerokovávať odvolanie Jehovových svedkov proti konfiškácii areálu ich bývalého ústredia v Rusku. Ak bude ich odvolanie neúspešné, štát sa s okamžitou platnosťou stane novým vlastníkom tohto areálu.

Tento prípad už prerokovával Sestrorecký obvodný súd, ktorý na svojom zasadaní 7. decembra 2017 ignoroval dôkazy, že areál je majetkom spoločnosti Watch Tower Bible and Tract Society of Pennsylvania. Táto nezisková spoločnosť so sídlom v Spojených štátoch je vlastníkom nehnuteľnosti už 17 rokov a platila za ňu príslušné dane. No súd vyhlásil zmluvu o vlastníctve za neplatnú. Okrem tohoto areálu svedkovia vlastnia v Rusku asi 400 sál kráľovstva, kde sa týždenne schádzajú na uctievanie svojho Stvoriteľa. Odvolacie pojednávanie sa bude konať 3. mája 2018 o 11.30 hod. v budove Mestského súdu v Petrohrade, Bassejnaja 6.

USA 2 hlasy 3 vojny – jedno ľudstvo!

25.04.2024

Dve hlasovania v USA počas minulého týždňa – jedno exekutívou a druhé hlasovanie zákonodarnou mocou – prinútili celú planétu rýchlo sa rútiť smerom k všeobecnému boju! V 3 rôznych bojových scénach: Ukrajina, v JZ Ázii, a Čína s Taiwanom. Ale kto iný ako Wall Street a City of London by mohli mať prospech z takejto samovražednej politiky?

Izrael eskaluje k jadrovej apokalypse!

23.04.2024

Situácia na Blízkom východe sa teraz ešte viac vyostruje, keď Izrael podniká nový útok proti Iránu, pričom údajne zasiahol viaceré ciele na iránskom území. Lenže napriek úsiliu Bieleho domu presvedčiť Izrael, aby prestal eskalovať situáciu, Netanjahu a jeho vojnoví predstavitelia sú odhodlaní vyprovokovať rozsiahlu vojnu s Iránom v nádeji, že zatiahnu Spojené štáty [...]

Palestína prehodnocuje vzťahy s USA!

22.04.2024

Zrada Spojených štátov na palestínskom ľude zašla príliš ďaleko. Prezident Mahmúd Abbás v dnešnom exkluzívnom rozhovore pre palestínsku spravodajskú službu WAFA uviedol, že palestínske vedenie prehodnotí bilaterálne vzťahy so Spojenými štátmi, a zároveň zabezpečilo ochranu záujmov našich ľudí, našej veci a našich práv: “Vedenie tak vypracuje novú stratégiu [...]

čaputová

Čaputová sa na záver úradovania v Košiciach stretla s Schusterom

26.04.2024 14:08

Súčasťou jej piatkového programu bola aj diskusia so študentmi žurnalistiky a politológie Filozofickej fakulty Univerzity P. J. Šafárika o význame slobodných médií pre demokraciu.

Fico, Kmec

Peniaze z plánu obnovy môžu byť podľa Fica štartom veľkých modernizačných programov

26.04.2024 13:54

Premiér Robert Fico to uviedol po pracovnom stretnutí s podpredsedom vlády SR pre Plán obnovy a odolnosti a využívania eurofondov Petrom Kmecom.

SR Bratislava RTVS protestný pochod BAX

PS organizuje ďalší protest, vláda podľa hnutia valcuje Slovensko po vzore autokratov

26.04.2024 13:30

Hlavnou témou protestu je boj proti ovládnutiu RTVS.

Andrej Danko, semafor

Polícia po viac ako troch mesiacoch zverejnila video z Dankovej nehody

26.04.2024 12:43, aktualizované: 13:04

Zábery pochádzajú z kamery električky. K dopravnej nehode lídra SNS došlo 11. januára v bratislavskej Dúbravke.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,405
Celková čítanosť: 3869301x
Priemerná čítanosť článkov: 2754x

Autor blogu

Kategórie