Založ si blog

Britskí globalisti sa priznávajú k nacizmu!

Britiskí imperialisti hovoria kyjevským nacistom, že ich budú podporovať až do konca! Takým a podobným spôsobmi sa doslova priznali, že Britské impérium (nemýľme si ho so Spojeným Kráľovstvom) nie sú vynálezcami len socializmu a komunizmu, lenže aj nacizmu! Takú politicku schopnosť zdedili od svojich rímskych predchodcov!

Minister zahraničných vecí Spojeného kráľovstva James umne sledoval minulý týždeň púť premiéra Rishi Sunaka do Kyjeva na Ukrajine s jednou z jeho vlastných iniciatív, aby ukrajinskému neonacistickému režimu sľúbil, že Briti zaistia, aby krajina mala kritickú a praktickí podporu, ktorú budú potrebovať cez zimu!

Britský minister obrany Ben Wallace, je na ešte ostrejšej kampani, a ktorej cieľom je odovzdať kyjevskému režimu odkaz, že ‚máte našu absolútnu podporu až do konca, ale musíte vydržať dynamiku vojny proti Ruskej Federácii počas celej zimy’! Tek informoval Britský úrad pre zahraničné veci 25. novembra o odkaze pre prezidenta Zelenského!

Armagedon alebo mierový rozvoj sveta!

19.04.2024

Širší dôsledok iránskeho bezpilotného a raketového útoku proti Izraelu zo 14. apríla – ktorý bol spustený v reakcii na zničenie iránskeho konzulátu v Damasku v Sýrii 1. apríla Izraelom a zabitie niekoľkých najvyšších iránskych vojenských vodcov, je zmena hry, ktorá priviedla svet k bodu zlomu. Buď využijeme tento moment maximálneho nebezpečenstva na dosiahnutie [...]

Briti úmyselne zničili vzťahy s Ruskom!

18.04.2024

Rusko a Spojené kráľovstvo neviedli žiadny politický dialóg po tom, čo Londýn úplne zničil architektúru vzťahov medzi krajinami, povedal ruský veľvyslanec v Spojenom kráľovstve Andrei Kelin v rozhovore pre televíziu RTVI 30. marca! Ďalej tvrdil, že ide o kategorickú chybu, pretože vedie k nesprávnym rozhodnutiam, chybnému rozhodovaciemu procesu. Dodal, že potrebujú [...]

Šéf IDF – Izrael absolútne vráti úder Iránu!

16.04.2024

Náčelník štábu izraelských obranných síl, generálporučík Herzi Halevi, sa dnes stretol s IDF vojakmi na leteckej základni Nevatim, ktorú včera skoro ráno zasiahol Irán. Herzi Halevi povedal, že “útok sa stretne s odozvou“, informoval Times of Israel! Dodal: “Irán chcel poškodiť strategické kapacity štátu Izrael – to je niečo, čo sa predtým nestalo… [...]

Navaľná

Julija Navaľná prevzala nemeckú Cenu za slobodu médií

19.04.2024 21:51

Manželia Navaľní dostali toto ocenenie "za odvahu prejavenú v hnutí odporu a za odvážny a nenásilný boj proti brutálnej diktatúre v Rusku"

súd, manhattan

Pred súdom na Manhattane, kde prebieha proces s Trumpom, sa zapálil muž

19.04.2024 20:37, aktualizované: 22:18

Polícia neskôr oznámila jeho totožnosť. Jeho čin mohol byť motivovaný konšpiračnými teóriami.

Azerbajdžan / Vojak /

Arménsko súhlasilo s vrátením štyroch okupovaných dedín Azerbajdžanu

19.04.2024 20:07

Dohoda sa zrodila na stretnutí, ktoré viedli podpredsedovia vlád oboch krajín.

šimkovičová

Šimkovičová kritizuje slovenské umenie na Bienále v Benátkach: Nerobte hanbu kultúre už aj v zahraničí

19.04.2024 19:30

Ide o reakciu na prítomnosť bývalej ministerky kultúry Silvie Hroncovej na Bienále v Benátkach. Súčasťou vernisáže bol aj protest zástupcov kultúrnej obce.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,401
Celková čítanosť: 3854686x
Priemerná čítanosť článkov: 2751x

Autor blogu

Kategórie