Založ si blog

Podobnosť medzi Ukrajinou a Taiwanom!

Veľvyslanec Chas Freeman, diplomat na dôchodku a predstaviteľ ministerstva obrany USA, ktorý je možno popredným národným odborníkom na Čínu a mnohé ďalšie oblasti sveta, dnes v rozhovore pre EIR a aj Schillerov inštitút odsúdil návštevu predsedníčky Snemovne reprezentantov Nancy Pelosiovej na Taiwane:

‚Je to akt extrémnej nezodpovednosti zo strany predsedníčky. Čo presne urobia Číňania, to nikto nevie! Majú veľa možností, politických, ekonomických a vojenských. Je jasné, že predsedníčka sa dostala do pozície, do ktorej nemala ísť. A rovnako dostala Taiwan do podobnej pozície! Postavila aj čínsku vládu do chúlostivej pozície’!

‚Myslím si, že Ukrajina i Taiwan majú niečo spoločné v tom, že prvoradé je ponaučenie, ktoré by sme si mali vziať! Rusko bolo vyprovokované k tomu, čo sa urobilo na Ukrajine, ale to vlastne vôbec neospravedlňuje to, čo ale urobili! Bolo to neopodstatnené, lenže vyprovokované! Podobná možnosť existuje aj v prípade Taiwanu’!

USA 2 hlasy 3 vojny – jedno ľudstvo!

25.04.2024

Dve hlasovania v USA počas minulého týždňa – jedno exekutívou a druhé hlasovanie zákonodarnou mocou – prinútili celú planétu rýchlo sa rútiť smerom k všeobecnému boju! V 3 rôznych bojových scénach: Ukrajina, v JZ Ázii, a Čína s Taiwanom. Ale kto iný ako Wall Street a City of London by mohli mať prospech z takejto samovražednej politiky?

Izrael eskaluje k jadrovej apokalypse!

23.04.2024

Situácia na Blízkom východe sa teraz ešte viac vyostruje, keď Izrael podniká nový útok proti Iránu, pričom údajne zasiahol viaceré ciele na iránskom území. Lenže napriek úsiliu Bieleho domu presvedčiť Izrael, aby prestal eskalovať situáciu, Netanjahu a jeho vojnoví predstavitelia sú odhodlaní vyprovokovať rozsiahlu vojnu s Iránom v nádeji, že zatiahnu Spojené štáty [...]

Palestína prehodnocuje vzťahy s USA!

22.04.2024

Zrada Spojených štátov na palestínskom ľude zašla príliš ďaleko. Prezident Mahmúd Abbás v dnešnom exkluzívnom rozhovore pre palestínsku spravodajskú službu WAFA uviedol, že palestínske vedenie prehodnotí bilaterálne vzťahy so Spojenými štátmi, a zároveň zabezpečilo ochranu záujmov našich ľudí, našej veci a našich práv: “Vedenie tak vypracuje novú stratégiu [...]

novela Trestného zákona, parlament

Poslanci majú v roku 2024 zarábať vyše 6600 eur. K platu patria ešte paušálne náhrady

26.04.2024 17:17

Plat poslanca určuje zákon o platových pomeroch niektorých ústavných činiteľov SR.

AfD / Alternatíva pre Nemecko /

Neplatili ma Rusi, prijal som od nich len malé balíčky, povedal nemecký poslanec Bystroň

26.04.2024 16:42

Bystroň na otázku magazínu prijímanie balíčkov priamo nepoprel, celú kauzu potom označil za kampaň proti nemu.

SR Bratislava dron nemocnica Rázsochy zbúranie BAX

Dolinková chce predstaviť projekt nemocnice v Bratislave po schválení vládou, KDH chce ministerku odvolávať

26.04.2024 16:34, aktualizované: 18:05

Namiesto koncovej univerzitnej nemocnice na bratislavských Rázsochách sa má prestavať nemocnica v Ružinove a na Rázsochách má vzniknúť detská nemocnica.

medveď, Žiar nad Hronom

V Žiari nad Hronom zvýšte pozornosť, pohybuje sa tam medvedica s mladými

26.04.2024 16:09

Pohyb medvedice spozorovali v okolí Šibeničného vrchu a na Slnečnej stráni v blízkosti cesty na Partizánskej ulici.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,405
Celková čítanosť: 3869554x
Priemerná čítanosť článkov: 2754x

Autor blogu

Kategórie