Založ si blog

Izraelský atentát? Pasca pre Trumpa!

Brutálny atentát na popredného iránskeho jadrového vedca Mohsena Fakhrizadeha sa musí považovať za teroristický akt. Tento hrozný akt, z ktorého teraz iránski vodcovia obviňujú Izrael (ktorý zavraždil ďalších iránskych vedcov), má potenciál fungovať ako pasca na prezidenta Donalda Trumpa, ktorý teraz bojuje za preukázanie masívnych volebných podvodov, ktoré boli použité v úsilí ukradnúť jeho znovuzvolenie!

Aj keď plánovania a schválenie atentátu sú stále nejasné, niektorí Iránci a také falošné spravodajské médiá ako New York Times v USA naznačujú, že to USA vraždu schválili, keďže januárový dron, ktorým vykonali USA vraždu Qassema Soleimaniho, šéfa Zboru iránskych revolučných gárd. Prezident Trump vyzval na ukončenie všetkých zlých vojen zameraných na ‚zmenu režimu‘, ktoré začali prezidenti Bush a Obama!

A Trump nedávno odvolal vojenských veliteľov, ktorí odmietli vykonať jeho príkazy na odstránenie amerických síl z týchto vojen. Ale najväčším nebezpečenstvom nedávneho atentátu je, že by USA mohli byť zatiahnuté do vojny s Iránom, ktorá by sa mohla rýchlo vyvinúť do novej svetovej vojny s Ruskom a Čínou. Ako by sa asi dalo zabrániť takejto katastrofe pre civilizáciu? Aby Trump prijal výzvu prezidenta Vladimíra Putina!

Táto ponúka pre prezidenta Spojených Štátov Amerických, Donalda Trumpa je, aby prijal výzvu prezidenta Vladimira Putina na okamžité zvolanie samitu OSN a vedúcich predstaviteľov piatich svetových stálych členov Rady bezpečnosti OSN, zaoberať sa vojnovým nebezpečenstvom, ako aj všeobecnými krízami pandémie, tiež obrovským hladomorom v Afrike a krízou globálneho hospodárskeho a finančného zrútenia.

Čína – rezolúcie BR OSN sú záväzné!

28.03.2024

Čína včera považovala za potrebné pripomenúť Bidenovej administratíve, že rezolúcie Bezpečnostnej rady OSN, sú záväzné pre členov OSN. „Rezolúcie Bezpečnostnej rady sú záväzné,“ povedal novinárom v Pekingu hovorca čínskeho ministerstva zahraničných vecí Lin Ťien. Bezpečnostná rada musí naďalej pozorne sledovať situáciu v Gaze a v prípade potreby sa [...]

Zničenie mosta v Baltimore nebola nehoda!

28.03.2024

Bol to inscenovaný útok na most v Baltimore a nebola to náhoda! Je plánovaná politika na zničenie kritických infraštruktúr a bude zameraná naprieč celých Spojených Štátov Amerických! Existujú aj iné teórie. Tu je jedna: Kapitán lode, ktorá narazila a zničila most v americkom Baltimore pochádza z Ukrajiny. Zdá sa, že to bolo urobené zámerne. Tweety na telegrame hovorili, [...]

Putin viní radikálnych islamistov a UA!

26.03.2024

Vladimir Putin dnes po prvýkrát povedal, že za minulotýždňovým útokom na koncertnú sálu pri Moskve stáli radikálni islamisti, ale naznačuje, že do toho bola nejakým spôsobom zapojená aj Ukrajina. V súvislosti s piatkovým útokom, pri ktorom maskovaní ozbrojenci vtrhli do radnice Crocus, spustili paľbu na návštevníkov koncertu a podpálili budovu, zabili najmenej 137 ľudí.

Srbsko

Výbor Rady Európy podporil členstvo Kosova, Srbsko to odsúdilo

28.03.2024 13:10

Srbský šéf diplomacie označil rozhodnutie výboru PZ RE o podpore členstva Kosova za "škandalózne" a "hanebné".

čaputová

Čaputová: Členstvo v klube NATO nám poskytuje ochranu teraz aj do budúcna

28.03.2024 12:58

V piatok uplynie výročie 20. výročia vstupu Slovenska do Aliancie.

izrael, palestína, gaza

Izraelská armáda tvrdí, že v nemocnici v Gaze zabila 200 ozbrojencov Hamasu

28.03.2024 12:44

Pacienti z radov civilistov a zdravotnícky personál bol podľa armády kvôli bojom evakuovaný do iného krídla nemocnice.

olympiada rieka Seina v Parizi

Ukrajinci vyhrali symbolickú bitku o Paríž, ale chcú, aby Rusov potrestali najprísnejšie

28.03.2024 12:30

Kyjev nechce vidieť na letných hrách ani jedného Rusa. Moskva tvrdí, že Medzinárodný olympijský výbor skĺzol do suterénu rasizmu neonacizmu.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,384
Celková čítanosť: 3815191x
Priemerná čítanosť článkov: 2757x

Autor blogu

Kategórie