Založ si blog

Recept na výrobu domácej kravičky

 

Kravy nie sú zložité. Potrebujete iba veľké množstvo základných zložiek – kvarky a elektróny u a d. Najskôr si urobte protóny. Budete potrebovať dva kvarky u a jeden kvark d. Potom tvorte niekoľko neutrónov z jedného kvarku u a dvoch kvarkov d.

Teraz zložíte svoje atómy. Pre kravu budete potrebovať hlavne atómy uhlíka, kyslíka, vodíka a dusíka. Recept na atóm vodíka je celkom jednoduchý: jeden protón s jedným elektrónom obiehajúcim okolo neho. Uhlík je len trošku zložitejší. Pokračujeme takto:

Teraz sa tieto atómy musia spojiť do molekúl. Voda sa dá ľahko pripraviť. Zmiešajte jeden atóm kyslíka a dva atómy vodíka. Ale pre iné molekuly, z ktorých sa skladá krava sú potrebné stovky alebo dokonca tisíce alebo aj desaťtisíce atómov.

Nakoniec použite tieto atómy na vytvorenie pár desiatok miliárd živých buniek a starostlivo ich zostavte do kravy. Taký je recept na výrobu domácej kravičky! A nehovoriac o iných prírodných výrobkoch, na ktorých už pracujú evolucionisti!

Armagedon alebo mierový rozvoj sveta!

19.04.2024

Širší dôsledok iránskeho bezpilotného a raketového útoku proti Izraelu zo 14. apríla – ktorý bol spustený v reakcii na zničenie iránskeho konzulátu v Damasku v Sýrii 1. apríla Izraelom a zabitie niekoľkých najvyšších iránskych vojenských vodcov, je zmena hry, ktorá priviedla svet k bodu zlomu. Buď využijeme tento moment maximálneho nebezpečenstva na dosiahnutie [...]

Briti úmyselne zničili vzťahy s Ruskom!

18.04.2024

Rusko a Spojené kráľovstvo neviedli žiadny politický dialóg po tom, čo Londýn úplne zničil architektúru vzťahov medzi krajinami, povedal ruský veľvyslanec v Spojenom kráľovstve Andrei Kelin v rozhovore pre televíziu RTVI 30. marca! Ďalej tvrdil, že ide o kategorickú chybu, pretože vedie k nesprávnym rozhodnutiam, chybnému rozhodovaciemu procesu. Dodal, že potrebujú [...]

Šéf IDF – Izrael absolútne vráti úder Iránu!

16.04.2024

Náčelník štábu izraelských obranných síl, generálporučík Herzi Halevi, sa dnes stretol s IDF vojakmi na leteckej základni Nevatim, ktorú včera skoro ráno zasiahol Irán. Herzi Halevi povedal, že “útok sa stretne s odozvou“, informoval Times of Israel! Dodal: “Irán chcel poškodiť strategické kapacity štátu Izrael – to je niečo, čo sa predtým nestalo… [...]

migranti na poľsko-bieloruskej hranici

VIDEO: Rebríky, palice, plyn, agresívni ľudia. Lukašenko znova zaplavuje Poliakov migrantmi

19.04.2024 10:00

Poľsko znovu čelí návalu cudzincov, ktorí sa z východného smeru usilujú preniknúť na jeho územie.

policia meranie rachlosti radar

Pezinská Baba nie je diaľnica. Vodič dvojnásobne prekročil rýchlosť, prišiel o „papiere“

19.04.2024 09:56

Vodič išiel na Pezinskej Babe rýchlosťou 137 kilometrov za hodinu.

čečenci

Čečensko a Dagestan na nože. Opitého ministra zatkli, Kadyrov poslal elitné komando

19.04.2024 09:23

Pre ministra si na hranice prišlo 14 áut. Jednotka Achmat, známa aj ako kadyrovci, sa pracovníkom dagestanského ministerstva vnútra vyhrážali sa zabitím.

ukrajina

Hrozivý scenár CIA: Ukrajina môže vojnu s Ruskom prehrať už tento rok

19.04.2024 07:50

Bill Burns tiež na príklade ilustroval, ako veľmi ukrajinským silám chýba munícia.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,401
Celková čítanosť: 3853718x
Priemerná čítanosť článkov: 2751x

Autor blogu

Kategórie