Založ si blog

V krátkosti o Biblii a o Budhovi…

 

Väčšina ľudí si myslí, že Biblia je výtvorom západnej civilizácie, ale ako sa mýlia! Lebo Biblia nie je výtvorom ani západnej civilizácie, ani ju neoslavuje! Pretože celá bol napísaná mužmi, ktorí boli Orientálci a žili v krajinách Orientu!

Bolo to 1 000 rokov pred Budhom v roku 1513 pred našim letopočtom, keď Boží prorok Mojžiš, žijúci na Strednom východe bol Božim duchom inšpirovaný aby napísal prvých päť knih tejto Najvýznamnejšej knihy na svete!

Najvýznamnejšej knihy nielen pre izraelsky, vtedy Bohom Stvoriteľom vyvolený národ, ale aj pre celé ľudstvo, pretože všetci sú doslova potomkovia Adama, prvého Božieho pozemského syna. Odvtedy celá Biblia nasleduje len jeden harmonický námet!

Od Prvej Mojžišovej až po poslednú knihu Biblie – Zjavenie, jej námetom je Božie nebeské Kráľovstvo v rukách jeho prvorodeného syna, Ježiša Krista. Jej písanie bolo dokončené v roku 98 nášho letopočtu alebo asi 600 rokov po Budhovi.

Napísaná bola asi štyridsiatimi mužmi, všetci Orientálci z izraelského alebo židovského národa, počas asi 1 600 rokov, obsahujúca 66 jednotlivých kníh! Preto sama osebe je jedinečnou kompletnou Knižnicou inšpirovanou samým Stvoriteľom! 

Briti úmyselne zničili vzťahy s Ruskom!

18.04.2024

Rusko a Spojené kráľovstvo neviedli žiadny politický dialóg po tom, čo Londýn úplne zničil architektúru vzťahov medzi krajinami, povedal ruský veľvyslanec v Spojenom kráľovstve Andrei Kelin v rozhovore pre televíziu RTVI 30. marca! Ďalej tvrdil, že ide o kategorickú chybu, pretože vedie k nesprávnym rozhodnutiam, chybnému rozhodovaciemu procesu. Dodal, že potrebujú [...]

Šéf IDF – Izrael absolútne vráti úder Iránu!

16.04.2024

Náčelník štábu izraelských obranných síl, generálporučík Herzi Halevi, sa dnes stretol s IDF vojakmi na leteckej základni Nevatim, ktorú včera skoro ráno zasiahol Irán. Herzi Halevi povedal, že “útok sa stretne s odozvou“, informoval Times of Israel! Dodal: “Irán chcel poškodiť strategické kapacity štátu Izrael – to je niečo, čo sa predtým nestalo… [...]

Irán reaguje na Izraelský útok

15.04.2024

Irán tvrdí, že jeho reakcia na ďalšie izraelské útoky bude oveľa silnejšia. A Iránsky prezident Ebrahim Raisi včera ráno vydal v Teheráne vyhlásenie, v ktorom varoval, že akékoľvek nové útoky na Irán, budú zasiahnuté oveľa väčšou silou, ako útok z minulej noci. Iránska islamská republika použila všetky regionálne a medzinárodné nástroje a zariadenia. [...]

tbilisi, gruzínsko, protest

V Tbilisi protestovalo vyše 20 000 ľudí proti zákonu o zahraničnom vplyve

17.04.2024 23:24

Poslanci vládnej strany Gruzínsky sen schválili návrh tohto sporného zákona v prvom čítaní.

Nemecko Rusko špionáž

Prokurátori v Nemecku obvinili bývalého zamestnanca tajnej služby zo špionáže pre Rusko

17.04.2024 23:09

Carsten Linke poprel obvinenia a povedal, že sa snažil naverbovať taktiež obvineného Arthura Ellera ako potencionálny zdroj.

beňa

V Kongu zadržali bývalého námestníka riaditeľa SIS Borisa Beňu

17.04.2024 21:24, aktualizované: 21:54

Slovenská polícia to neeviduje. Beňa bol odsúdený v roku 2021 na trojročný trest s podmienečným odkladom na päť rokov za korupciu a vynášanie informácií.

Andrej Plenkovič

V chorvátskych voľbách zvíťazila strana premiéra Plenkoviča, naznačil exit poll

17.04.2024 19:57

Stredo-pravicová Chorvátska demokratická únia by mohla v 151-člennom parlamente podľa prieskumu obsadiť 58 mandátov.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,400
Celková čítanosť: 3850445x
Priemerná čítanosť článkov: 2750x

Autor blogu

Kategórie