Založ si blog

Dnešný život vo svetle biblických proroctiev

Pre neustále sa zväčšujúci počet nevercov v starovekú knihu zvanú Biblia, je dobré im pripomenúť inšpirované slová apoštola Pavla, ktorý v jednom zo svojich 14-ich listov napísal, že ‘Slovo je živé a vykonáva moc a je ostrejšie než akýkoľvek dvojsečný meč a preniká až po rozdelenie duše a ducha a kĺbov a ich špiku a je schopné rozoznávať myšlienky a úmysly srdca’!

Aj sám Napoleon poznamenal: ‘Biblia je živá Bytosť a každý, kto sa proti nej postaví, zlyhá’! Ale z veľkého množstva inšpirovaných slov, adresovaných nielen Izraelu, ale aj celému ľudstvu všeobecne, pripomeňme si slová Božieho proroka, ktorý mal za úlohu povzbudiť členov ‘vyvoleného národa’, aby nezabudli na zákony, ktoré im Stvoriteľ dal pre ich dobro!

Pri jednej príležitosti prorok povedal: “Tá vaša zvrátenosť! Či sa má na hrnčiara pozerať ako na hlinu? Či by mala urobená vec povedať o tom, kto je tvorca: ‘Neurobil ma’? A či vytvorená vec hovorí o svojom utvárateľovi: ‘Neukázal nijaké porozumenie’”? Tu sa výraz ‘zvrátenosť’ vzťahuje nielen na sexuálnu, ale aj na spôsob, akým sa dnes správajú ľudia.

Nielen jeden k druhému, ale aj ako sa aplikujú zákony na každej úrovni v dnešnej spoločnosti v individuálnych krajinách aj v medzinárodných vzťahoch! Kurupcia, neprávo a nespravodlivosť, diskriminácia a utáčanie sú len niektoré z vlastnosti zvrátenosti: ‘odchylnosť od normálneho, bežného v okruhu morálky, úchylnosť, perverznosť, zvrátenosť: sexuálna perverzita, zvrátenosť, zvrhlosť, neprirodzenosť’.

USA 2 hlasy 3 vojny – jedno ľudstvo!

25.04.2024

Dve hlasovania v USA počas minulého týždňa – jedno exekutívou a druhé hlasovanie zákonodarnou mocou – prinútili celú planétu rýchlo sa rútiť smerom k všeobecnému boju! V 3 rôznych bojových scénach: Ukrajina, v JZ Ázii, a Čína s Taiwanom. Ale kto iný ako Wall Street a City of London by mohli mať prospech z takejto samovražednej politiky?

Izrael eskaluje k jadrovej apokalypse!

23.04.2024

Situácia na Blízkom východe sa teraz ešte viac vyostruje, keď Izrael podniká nový útok proti Iránu, pričom údajne zasiahol viaceré ciele na iránskom území. Lenže napriek úsiliu Bieleho domu presvedčiť Izrael, aby prestal eskalovať situáciu, Netanjahu a jeho vojnoví predstavitelia sú odhodlaní vyprovokovať rozsiahlu vojnu s Iránom v nádeji, že zatiahnu Spojené štáty [...]

Palestína prehodnocuje vzťahy s USA!

22.04.2024

Zrada Spojených štátov na palestínskom ľude zašla príliš ďaleko. Prezident Mahmúd Abbás v dnešnom exkluzívnom rozhovore pre palestínsku spravodajskú službu WAFA uviedol, že palestínske vedenie prehodnotí bilaterálne vzťahy so Spojenými štátmi, a zároveň zabezpečilo ochranu záujmov našich ľudí, našej veci a našich práv: “Vedenie tak vypracuje novú stratégiu [...]

medveď, Žiar nad Hronom

V Žiari nad Hronom zvýšte pozornosť, pohybuje sa tam medvedica s mladými

26.04.2024 16:09

Pohyb medvedice spozorovali v okolí Šibeničného vrchu a na Slnečnej stráni v blízkosti cesty na Partizánskej ulici.

Najvyšší správny súd, budova

Opozícia žiada zasadnutie výboru ku kontrole rezortu spravodlivosti na Najvyššom súde

26.04.2024 15:28

Predseda výboru Miroslav Čellár reagoval, že zatiaľ podanie opozičných poslancov neeviduje. Ak ho dostane, výbor zvolá.

Vuong Dinh Hue

Komunista dobrovoľne odstúpil z postu šéfa parlamentu. Hue „porušil stanovy strany“

26.04.2024 15:02

Vuong Dinh Hue je ďalším popredným vietnamským činiteľom, ktorý prišiel o funkciu v rámci prebiehajúcej protikorupčnej kampane.

čaputová

Čaputová sa na záver úradovania v Košiciach stretla s Schusterom

26.04.2024 14:08

Súčasťou jej piatkového programu bola aj diskusia so študentmi žurnalistiky a politológie Filozofickej fakulty Univerzity P. J. Šafárika o význame slobodných médií pre demokraciu.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,405
Celková čítanosť: 3869435x
Priemerná čítanosť článkov: 2754x

Autor blogu

Kategórie