Založ si blog

Potopa v legendách celého sveta!

Celosvetová Potopa v dňoch Noácha bola takou ničivou kataklyzmou, že celé ľudstvo nedokázalo na to nikdy zabudnúť! Asi 2 400 rokov po nej Ježiš Kristus to pravdivo potvrdil. Taký hrôzyplný jav poznačil všetky legendy sveta!

Podľa jedného výskumníka okolo 500 takých záznamov ústne a písomne zaznamenaných viacerými ako 250 kultúrami sveta! A podľa pravdepodobného očakávania, časom tieto legendy nadobudli zmeny, ktoré dnes máme celosvetovo.

Lenže podľa rozumného a faktického očakávanie, v kažej z nich nájdeme základné podobnosti, ktoré plne dokazujú existenciu Stvoriteľovho súdu pre plne skazenú ľudskú spoločnosť v dňoch Noácha, ktorá bola dostatočne varovaná prorokmi!

Podľa dostupných informácií, jeden kontinent, ktorý vtedy existoval, bol úžasnými tlakmi vody rozdelený na dnešných sedem! A preto obyvatelia ostrovov v Južnom Pacifiku, Severnej, Strednej a Južnej Ameriky majú podobné legendy.

Je ale potrebné poznamenať, že všetky tieto legendy existovali ďaleko predtým, ako mali možnosť byť oboznámení s biblickou informáciou! Ale aj napriek tomu tieto legendy majú základné črty tejto celosvetovej katastrófy spoločné s biblickou!

USA 2 hlasy 3 vojny – jedno ľudstvo!

25.04.2024

Dve hlasovania v USA počas minulého týždňa – jedno exekutívou a druhé hlasovanie zákonodarnou mocou – prinútili celú planétu rýchlo sa rútiť smerom k všeobecnému boju! V 3 rôznych bojových scénach: Ukrajina, v JZ Ázii, a Čína s Taiwanom. Ale kto iný ako Wall Street a City of London by mohli mať prospech z takejto samovražednej politiky?

Izrael eskaluje k jadrovej apokalypse!

23.04.2024

Situácia na Blízkom východe sa teraz ešte viac vyostruje, keď Izrael podniká nový útok proti Iránu, pričom údajne zasiahol viaceré ciele na iránskom území. Lenže napriek úsiliu Bieleho domu presvedčiť Izrael, aby prestal eskalovať situáciu, Netanjahu a jeho vojnoví predstavitelia sú odhodlaní vyprovokovať rozsiahlu vojnu s Iránom v nádeji, že zatiahnu Spojené štáty [...]

Palestína prehodnocuje vzťahy s USA!

22.04.2024

Zrada Spojených štátov na palestínskom ľude zašla príliš ďaleko. Prezident Mahmúd Abbás v dnešnom exkluzívnom rozhovore pre palestínsku spravodajskú službu WAFA uviedol, že palestínske vedenie prehodnotí bilaterálne vzťahy so Spojenými štátmi, a zároveň zabezpečilo ochranu záujmov našich ľudí, našej veci a našich práv: “Vedenie tak vypracuje novú stratégiu [...]

novela Trestného zákona, parlament

Poslanci majú v roku 2024 zarábať vyše 6600 eur. K platu patria ešte paušálne náhrady

26.04.2024 17:17

Plat poslanca určuje zákon o platových pomeroch niektorých ústavných činiteľov SR.

AfD / Alternatíva pre Nemecko /

Neplatili ma Rusi, prijal som od nich len malé balíčky, povedal nemecký poslanec Bystroň

26.04.2024 16:42

Bystroň na otázku magazínu prijímanie balíčkov priamo nepoprel, celú kauzu potom označil za kampaň proti nemu.

SR Bratislava dron nemocnica Rázsochy zbúranie BAX

Dolinková chce predstaviť projekt nemocnice v Bratislave po schválení vládou, KDH chce ministerku odvolávať

26.04.2024 16:34, aktualizované: 17:55

Namiesto koncovej univerzitnej nemocnice na bratislavských Rázsochách sa má prestavať nemocnica v Ružinove a na Rázsochách má vzniknúť detská nemocnica.

medveď, Žiar nad Hronom

V Žiari nad Hronom zvýšte pozornosť, pohybuje sa tam medvedica s mladými

26.04.2024 16:09

Pohyb medvedice spozorovali v okolí Šibeničného vrchu a na Slnečnej stráni v blízkosti cesty na Partizánskej ulici.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,405
Celková čítanosť: 3869540x
Priemerná čítanosť článkov: 2754x

Autor blogu

Kategórie