RUSI rozpútavá totálnu vojnu proti Rusku!

2. mája 2023, jankratky, budúcnosť história vzdelanie život

Inštitút Royal United Services (RUSI) vydal 28. apríla novú správu: Nebezpečné ciele: Civilná jadrová infraštruktúra a vojna na Ukrajine, v ktorej sa uvádza, že Rusko môže vytvoriť rádiologický incident v Záporožskej jadrovej elektrárni (ZNPP), aby tak zničili ukrajinskú protiofenzívu, aj keď neexistujú dôkazy o tom, že by to Rusi považovali za serióznu stratégiu!

Dvojnásobné uvedenie tohto scenára v zhrnutí správy môže označovať, že ide o niečo, čo RUSI zvažuje obviniť Rusko, alebo tiež i možno nechať ukrajinské sily alebo tajných agentov NATO vykonať ako operáciu pod falošnou vlajkou, čo by tak prinieslo celkovú pravdepodobná jadrová konfrontácia medzi NATO, a Ruskou Federáciou, a v dôsledku toho aj absolútne celosvetovo!

Správa RUSI sa obáva o bezpečnosť jadrových elektrární na Ukrajine, a aj tvrdí, že za posledný rok, viedla ruská vojenská aktivita, na Ukrajine, k vážnemu ohrozeniu svojej bezpečnosti a ochrany ukrajinskej jadrovej infraštruktúry, a vymenúva sériu údajných rizík, ktoré by mohli spôsobiť katastrofu podobnú Černobyľu (26. apríla 1986), a ďalej uvádza, že spôsobenie rádiologického incidentu v ZNPP, či v inej oblasti na pokazenie ukrajinskej ofenzívy, by nemalo byť ignorované!