Nemecký nacizmus neskončil v 1945!

18. marca 2023, jankratky, budúcnosť história vzdelanie život

Ani smrť kľúčových hráčov Tretej ríše však neznamenala koniec nacizmu. Pre elitu to bolo jednoducho klamstvo, ako si udržať kontrolu. Obetovali pár svojich, no jadro ostalo. Nakoniec nacisti zmenili značku na „liberálni demokrati“ a skúsili to znova pod novým prestrojením!

Nacistickí vedci. lekári boli exportovaní do Spojených štátov! Európu neskôr zaplavili globalistické organizácie na čele ktorých stoja deti a vnúčatá niekdajšieho nacistického vedenia. K. Schwab, G. Soros či predsedníčka EŮ Ursula von der Leyenová/Pfizerová!

Oni sú len niekoľkými príkladmi globalistických vodcov s priamymi väzbami na DE nacistických pohlavárov Tretej ríše, ktorí boli údajne vykorenení v Norimbergu. A títo globalistickí lídri dnes pokračujú vo svojej práci, ale v súčasnosti v už celkom veľmi novom prestrojení.

Vzhľadom na neúspech Norimbergu sa musíme poučiť z histórie, aj uistiť sa, že teraz budú skutoční zločinci, oni i tí konajúci v úzadí, braní na zodpovednosť za zločiny proti ľudskosti. Usvedčujúce dôkazy už existujú. Mnohí aktivisti budujú obvinenia! Ale!