Dôvod vojny USA proti Rusku na UA!

22. februára 2023, jankratky, budúcnosť história vzdelanie život

USA vedú vojnu proti Rusku, aby zakryli nelegálne operácie s biologickými zbraňami na Ukrajine! Teraz je zrejmé, že dnešný ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj sa snaží i o celkom neobmedzené finančné prostriedky na vojnu a snaží sa chrániť skorumpované impérium oligarchov, ktoré tam za posledných sedemnásť rokov dosadili Bidenovci a Clintonovci. 

A títo skorumpovaní politici z establišmentu urobia čokoľvek, aby ochránili svoj majetok (biolaboratóriá) a utajili svoje vojenské operácie na Ukrajine, bez ohľadu na životy, ktoré pri tom zničia. Pred rokmi USA, aj Ukrajina podpísali pakt, ktorý ukrajinskej vláde uvoľnil cestu k získaniu finančných prostriedkov amerických daňových poplatníkov!

Aby zároveň prispeli na zlepšenie bezpečnosti v týchto zariadeniach, ale i zachovanie nebezpečnej práce na patogénoch s pandemickým potenciálom vo svete. Tento pakt bol verejnosti propagovaný aj ako spôsob, pod menom ‚zabránenia rozšírenia biologických zbraní vo svete’! No v skutočnosti to bolo všetko o budovaní biologických zbraní a vypustenie ich do celého sveta!