Veľký ekologický terror v Ohiu v Amerike!

20. februára 2023, jankratky, budúcnosť história vzdelanie život

V Ohiu, Amerike, došlo k ekologickému terorizmu, keď vládne orgány zapálili až desať železničných vagónov s vysoko toxickým vinylchloridom (a inými chemikáliami), čím sa tak uvoľnil mohutný oblak dymu nabitého chemikáliami, ktorý vybuchol do ovzdušia, rozprestierajúceho sa do stoviek štvorcových míľ!

Ale oddôvodnenie, že toto lživé médiá s falošnými správami nazývajú ‚kontrolované spálenie, je už viac ako absurdné! Ak chcete kontrolovať chemikálie, nezapaľujte ich na otvorenom priestranstve a nerozptyľujte dym horenia do neba. To nie je kontrolované spálenie, to je odpálenie chemickej plynovej bomby!

Mimochodom, vedľajším produktom tohto spaľovania je chlorovodík, ktorý ale takmer okamžite zachytáva všetky molekuly vody z vlhkosti v atmosfére, potom ihneď vytvára kyselinu chlorovodíkovú (HCl), vysoko toxickú kyselinu, ktorá ale po vstrebaní páli pľúca, mäso, no a dokonca aj rybie žiabre vo vode! (A áno, je vysoko rozpustný vo vode)! Niet divu, že občania v tejto oblasti hlásia hromadné zabíjanie rýb, voľne žijúcich živočíchov, sliepok a domácich zvierat.