Rusko vyzýva Bezpečnostnú radu OSN!

17. februára 2023, jankratky, budúcnosť história vzdelanie život

V rámci programu ‚hodina vlády’, dnes so Štátnou dumou, dolnou komorou ruského Federálneho zhromaždenia, minister zahraničných vecí Sergej Lavrov oznámil, že jeho vláda kontaktovala Organizáciu Spojených Národov, a plánuje uskutočniť 22. februára mimoriadne zasadnutie Bezpečnostnej Rady OSN, s cieľom začať vyšetrovať i výbuch plynovodov Nord Stream2, z 26. sept. 2022, informovala dnes popoludní agentúra TASS. 

Lavrov sa odvolal na skoršie vyšetrovanie, ktoré začal ruský generálny prokurátor po sabotáži, a potom na článok z 8. februára 2023 od skúseného investigatívneho novinára Seymoura Hersha, ktorý poskytol všetky podrobnosti, o úlohe Bidenovej administratívy, Americkej Armády, ale i spravodajských služieb pri koordinácii. s Nórskom pri ukladaní výbušnín pod potrubia pod krytím vojenských cvičení BALTOPS a ich neskoršom odpaľovaní.

V súvislosti s takzvanou RF “Špeciálnou Operáciou”, ktorá mala trvať na začiatku len maximum niekľko týždňov, ale už sa tiahne viac ako jeden rok, je potrebné ju zosúladiť s celosvetovou politickou, ekonomickou, ale hlavne s finančnou situáciou! Pretože všetko s všetkým súvisí, ale Londýn bez hanby pokračuje v svojej sebeckej túžbe ovládnúť celý svet! Čuduj sa svelte, už dávno ich kruté sebecké túžby Bolid sú sancionované samým Stvoriteľom!