Veľký kult dnes pohlcujúci celú Ameriku!

23. januára 2023, jankratky, budúcnosť história vzdelanie život

Ťažko nájsť vysoko odborné výrazy, ktoré popisujú, čo sa stalo so Spojenými Štátmi Americkými za posledných 60 rokov! A mohlo sa to opísať len výrazom TITANICKÁ SILA POSTIHNUTÝCH! Kedysi dávno písali o protestoch roku 1966 v hoteli Century Plaza v Los Angeles, kde bol prezident Lyndon Johnson ubytovaný počas zbierky pre Demokratov.

Americkí demonštranti proti vojne vo Vietname stáli pod jeho oknom a kričali a hádzali kamene. A bol absolútne vyrušený! O mesiac neskôr oznámil, že o prezidentský úrad by už vôbec viac nekandidoval. Títo demonštranti – to, čo z nich zostalo – a ich ideologickí potomkovia – teraz podporujú americkú zástupnú vojnu na Ukrajine!

Podporujú ten istý štátny aparát, ktorý dostal Ameriku do Vietnamu. Sú na palube celej tej istej, syntetickej, celým štátom sponzorovanej kultúry extrémistických predátorských kecov: klimatické zmeny a hrdinský transgenderizmus, neobmedzená imigrácia i teória kritickej rasy, nedostatok energie a mandáty na COVID, cenzúra, čo sa vlastne stalo?!