V Brazílii sa deje niečo neuveriteľné!

12. januára 2023, jankratky, budúcnosť história vzdelanie život

Niečo v našom svete sa deje, niečo bezprecedentné a bude to len väčšie, hlasnejšie a silnejšie, a je to NEZASTAVITEĽNÉ! Vojna proti tyranii. Vojna proti cenzúre. Vojna proti elitám. Vojna proti  jednej svetovej vláde. Vojna je v ríši temnoty. Vojna proti korupcii. Vidíme prvé erupcie niečoho, čo pohltí zem, ako tsunami pravdy. Brazília napríklad exploduje celonárodnými protestmi!

Proti volebnému podvodu, ktorý odstránil prezidenta Bolsenara bábkou hlbokého štátu, ktorá zrádza národ, v prospech globalistov, a ktorí chcú nakoniec nasmerovať svet k len jednej svetovej vláde. V Brazílii už niekoľko mesiacov protestujú milióny ľudí. Aj indiáni dokonca vyšli z džungle, aby prejavili podporu Bolsenarovi. Prečo asi je Bolsenaro tak milovaný ľuďmi?

Pretože stál pevne ako lev proti tyranským mandátom počas COVIDu. Mainstreamové médiá ho no veľmi pošpinili, no naďalej bránil základné ústavné práva ľudí. 8. januára vypukol v Brazílii historicky bezprecedentný protest, počas ktorého nespočetne veľké množstvo demonštrantov vtrhlo do oficiálnych budov, ako je Najvyšší súd, Senát, Národný kongres a tak ďalej.