Demontáž USA a Spojeného Kráľovstva!

5. januára 2023, jankratky, budúcnosť história vzdelanie život

Ed Dowd, autor knihy Cause Unknown (dostupnej na BrighteonBooks.com a u iných predajcov kníh), sa včera večer pripojil na rozhovor, aby sa podelil o aktualizované – a trochu desivé – čísla o nadmerných úmrtiach po očkovaní a nadmerných nárokoch na zdravotné postihnutie.

Krátka verzia tohto rozhovoru je, že každý deň v Amerike dôjde k približne asi 2 500 nadmerným úmrtiam a 5 000 nadmerným obetiam zdravotného postihnutia v dôsledku očkovania proti Covid-19. To znamená, že v priemere je každý deň odstránených z potenciálnej pracovnej sily asi 7 500 Američanov.

Jedným najzačiatočnejším poznatkom v tomto všetkom je, že Spojené štáty americké trpia skorými štádiami „decivilizačnej“ udalosti, lenže nie iba dočasným hrbolčekom na ceste. Tento termín sa vzťahuje na demontáž kritických, zložitých pilierov modernej vyspelej civilizácie, ktorá ju znemožňuje fungovať.

Ed Dowd to nazýva scenárom „ľadového šialeného Maxa“: Bude to veľmi zlé, no ale nie všetko naraz. Pomalá a stabilná erózia pilierov civilizácie bude časom čoraz zreteľnejšia, keďže vakcíny každoročne zabijú alebo znefunkčnia ďalších 2,7 milióna ľudí.