Ritter k DE: chcete zomrieť za NATO?

24. novembra 2022, jankratky, budúcnosť citáty história vzdelanie život

Scott Ritter bol nemilosrdne agresívny a nekompromisný pri dosahovaní svojich cieľov, keď v 15-minútovom rozhovore pre nemecký videotýždenník Gegenpol In the Eye of Big Brother sa dostal zoči-voči nemcom. Tupé aj posmešné, vtipné a občas láskavé video si treba pozrieť. Vo svojich rôznych odpovediach na otázky však príklady toho, čo uviedol, zahŕňajú rôzne témy a rôzne situácie pre obyvateľov Nemecka:

Bojovať proti Ruskej Federácii nie je chytré! Ako to fungovalo v Nemecku v minulom storočí? Opäť prehráte. Nemáte žiadne jednotky, ktoré by ste mohli položiť na zem. Ale myslíte si, že vám NATO zakryje chrbát? Je to na smiech! A nemajú pre vás nič iné ako pochod smerom k jadrovému zničeniu. Nemci – študujte svoju históriu. Pred 30-40 rokmi boli Nemci šikovní, aby držali jadrové zbrane mimo svojej krajiny!

Tiež dosť odvážní, aby vyšli do ulíc. Teraz sú Nemci ovce. Vaši politici vás obetujú pre NATO! Nemecko – existujete len kvôli USA, kvôli lacnému ruskému plynu! Nemci tvrdo pracujú? Samozrejme. No bez lacnej ruskej ropy a plyýnu by však nemecký priemysel nevznikol. Nemecko musí začať reflektovať realitu svojej situácie. NATO a G7 sú bezcenné. Nemecko môže byť opäť skvelé, ale nie ako národ oviec!