Čo nám naozaj hovoria globalisti a elita!

11. novembra 2022, jankratky, budúcnosť história vzdelanie život

Kapitalizmus je systém, ktorý nás obohatil a spravil z nás de facto kráľov. Budeme ho brániť pomocou všetkých nástrojov, ktoré máme k dispozícii – biliónov dolárov, našich korporátnych médií a našich bábkových politikov.

Sme 0,0001 % ľudstva, takže vieme, čo je najlepšie, pretože hromadenie bohatstva z všetkých nás robí experta na všetko – aspoň to nám hovorí spoločnosť – takže pozorne počúvajte, aký je najlepší spôsob, ako vyriešiť klimatické zmeny!

A ten v skutočnosti je, že vláda zíde z cesty a nechá celé riešenie nájsť súkromnému sektoru. V skutočnosti, ak sa nás ale snažíte presvedčiť, že existuje riešenie, ktoré nám odoberá moc a odovzdáva ju súčasnej márnotratnej a neefektívnej vláde celosvetovo, podľa princípu ho odmietneme.

V tomto bode by naozaj nemal byť veľký zmätok v tom, čo chceme. Urobili sme všetko okrem toho, že sme vám napísali poznámku, ale opäť sme najali najlepších obchodníkov a lekárov, aby vytvorili pôsobivý príbeh, takže možno je naša propaganda práve taká dobrá.

No vyjadrime sa teraz ale úplne jasne: plán je z veľkej časti už napísaný a my ideme s deregulovaným kapitalizmom a takzvanými voľnými trhmi. Lenže pre tých, ktorí naozaj veria, že pri hľadaní riešení spolupracujú s našimi mainstreamovými bábkami, sa vždy dobre zasmejeme!