30 poslancov snemovne nalieha na Bidena!

28. októbra 2022, jankratky, budúcnosť viera vzdelanie život

V úplne neočakávanom vývoji, vzhľadom na to, že až do včerajšieho dňa bola každá prominentná osoba, ktorá vážne chcela hovoriť o možnostiach ukrajinského mierového plánu alebo ktorá vyjadrila nádej na vyjednané ukončenie vojny, odsúdená a zakričaná ako „agent Kremľa“ , skupina 30 Snemovne demokratov. teraz nalieha na J. Bidenovu administratívu, aby pokračovala v diplomatickej ceste s Moskvou.

The Washington Post podrobne opísal obsah listu zaslaného prezidentovi J. Bidenovi Kongresovými demokratmi a zdôraznil, že po prvýkrát vyzývajú USA, aby „dramaticky zmenili“ svoju stratégiu vo vojne na Ukrajine, pričom brúsny konflikt už teraz dosahuje osemmesačná známka: ‚Čím dlhšie bude vojna na Ukrajine pokračovať, tým väčšie je riziko eskalácie’!

‚A to s rozsiahlym, zničujúcim účinkom‘, povedala pre Washington Post Republikánka Pramila Jayapal (D-Washin.), ktorá vedie snahy o komplexnú zmenu stratégie: ‚Nemali by sme si vôbec robiť žiadne ilúzie o výzve, ktorá je pred nami, ale moji kolegovia a ja naliehame na vládu, aby sa zapojila do proaktívneho diplomatického tlaku v snahe nájsť realistický rámec pre prímerie’!

Na druhej strane, tento List zaslaný Bielemu domu 30 demokratmi, ktorý požadoval diplomaciu a cestu k mieru na Ukrajine, a nie až eskaláciu do globálnej jadrovej vojny, ale Biely dom ho zakrátko odsúdil a demokrati sa na odpoveď vzdali a ako kapitulačné ospravedlnenie vydali bizarné „oficiálne vyhlásenie“, kde i tvrdili, že list bol v skutku napísaný a vydaný omylom: