Minister RF Patrušev o fašizme v Europe!

15. októbra 2022, jankratky, budúcnosť história vzdelanie zákon život

Tajomník ruskej bezpečnostnej rady Nikolaj Patrušev počas prejavov na stretnutí šéfov zahraničných spravodajských služieb SNŠ 29. septembra obvinil, že Amerika so svojim spojencom Britské Kráľovstvo, sa snažia oživiť fašizmus v Európe:

‚Pokusy oživiť fašizmus teraz v Európe sú mimoriadne nebezpečnou hrozbou z arzenálu západných hybridných nástrojov. Takú prácu Washington vykonáva prakticky od konca druhej svetovej vojny, uviedol Patrušev‘, informovala agentúra TASS. 

Podľa jeho názoru to je absolútny dôvod, prečo hrôzy i šialenstvo páchané ukrajinskými neonacistami západné médiá starostlivo umlčujú. Ale okrem toho spochybňujú účelnosť denacifikácie na Ukrajine, ktorá bola Anglosasmi už premenená!

Premenená Anglo-Americkou súčasnou veľmocou na hlavné globálne predmostie krajne pravicového extrémizmu! A potom pokračoval: ‚Niet však pochýb o tom, že tieto umelo vytvorené neonacistické hnutia Západom nakoniec stretne osud ich predchodcov’!

Nikolaj Patrušev: ‚A vďaka úsiliu Washingtonu a jeho stúpencov, Ukrajina v skutočnosti predstavuje no najväčší čierny trh so zbraňami! Zbrane dodané do Kyjeva Západom sa dostanú do rúk teroristom cez kanály na ich distribúciu z územia Ukrajiny’!