Zmena celosvetovo s kráľom Karolom III

7. októbra 2022, jankratky, budúcnosť história vzdelanie zákon život

Britský kráľ Charles III, investiční poradcovia BlackRock a finančníci z City of London a Wall Street s veľkou rýchlosťou implementujú program zelenej genocídy nazývaný Veľký Reset alebo Green New Deal, ako sa o tom verejne hovorí niekoľko rokov! 

Pod rúškom environmentalizmu by asi zaviedli radikálnu redukciu populácie, zastavenie poľnohospodársko-výrobnej výroby a budovanie zelenej špekulatívnej bubliny v hodnote 40 biliónov dolárov, ktorá dnes visí nad celým ľudstvom ako Damoklov Meč!

Všetko implementované prostredníctvom diktatúry centrálnych bankárov. A na podnet, hlúpy, ale i dementný Americký prezident Joe Biden vydal dva veľmi dôležité výkonné príkazy – EO13990 a EO14008 – v priebehu už prvého týždňa po nástupe do úradu prezidenta USA!

A zároveň boli predložené i ďalšie programy! Toto sa aktivuje zúrivým tempom, ktoré v skutočnosti vidí len málo ľudí. Ak nezastavíme plány princa Charlesa III a jeho priateľov, fyzická ekonomika sa roztrhne na kusy a dôjde ku genocíde, možno niekoľkonásobne väčšej ako tá Hitlerová.