Putin – Rusko odolá nepriateľstvu Západu!

28. júla 2022, jankratky, budúcnosť citáty história veda vzdelanie život

‚Mali si uvedomiť, že prehrajú od samého začiatku našej špeciálnej vojenskej operácie, pretože táto operácia znamená tiež začiatok radikálneho rozpadu svetového poriadku v štýle Spojených Štátov Amerických! To je začiatok prechodu od liberálno-globalistického amerického egocentrizmu k skutočne multipolárnemu svetu založenému na absolútne medzinárodnom práve a skutočnej suverenite národov! 

Tento proces nemožno zastaviť. Beh dejín je neúprosný a pokusy kolektívneho Západu vnútiť zvyšku sveta svoj nový svetový poriadok sú odsúdené na zánik! Vládnuce triedy západných krajín, ktoré sú svojou povahou nadnárodné a globalistické, si uvedomili, že ich politika je čoraz viac odtrhnutá od reality, zdravého rozumu a pravdy, a uchyľujú sa k despotickým metódam!

Západ, ktorý kedysi deklaroval také princípy demokracie, ako je sloboda prejavu, ale i pluralita a rešpekt k odlišným názorom, sa teraz zvrhol v pravý opak: totalitarizmus. To zahŕňa cenzúru, zákazy médií, ale aj svojvoľné zaobchádzanie s novinármi a verejnými činiteľmi. Už sme veľa počuli o tom, že Západ ale chce s nami bojovať do posledného Ukrajinca! 

Pre ukrajinský národ je to tragédia, ale zdá sa, že tam to všetko vo svete smeruje. No každý by mal vedieť, že vo všeobecnosti sme ešte asi nič vážne nezačali. Neodmietame mierový rozhovor! Ale tí, čo ho odmietajú, by mali vedieť, že čím dlhšie to potrvá, tým ťažšie sa im bude s nami vyjednávať. Rozpútali vojnu, uvalili sankcie. Za normálnych okolností by to nedosiahli‘!