Jubileum kráľovnej zakrylo schôdzu BG

13. júna 2022, jankratky, budúcnosť citáty história vzdelanie zákon život

Zatiaľ čo jubileum UK kráľovnej pritiahlo záujem celého sveta, Pfizer Ceo, Hlava Nato a Director Cia okrem iných dôležitých osobností boli prítomní na 68-mej schôdzi Bilderberg Group! Stretnutie Bilderberg, založené už v roku 1954, je každoročné tajné stretnutie, o ktorom nám bolo povedané, je určené na podporu dialógu medzi Európou, aj Severnou Amerikou.

Každý rok je na tajné stretnutie pozvaných 120 – 140 politických lídrov a odborníkov z priemyslu, financií, práce, ale aj z akademickej obce a médií. Stretnutia sa konajú podľa pravidiel z Chatham House, v ktorom sa uvádza, že účastníci môžu i voľne použiť prijaté informácie, ale nesmie byť odhalená totožnosť ani príslušnosť rečníka (hovorcov), a ani žiadneho iného účastníka!

Vďaka súkromnému charakteru stretnutia sa účastníci zúčastňujú skôr ako jednotlivci než v akejkoľvek oficiálnej funkcii, a preto nie sú viazaní konvenciami svojho úradu ani vopred dohodnutými pozíciami. A aké tajné rozhodnutia pripravili pre nás celosvetovo, teraz? Čas ukáže, aké neblahé prekvapenia nás všetkých čakajú tento a budúci rok!