Odpoveď Dr. Paula na varovanie B. Gatesa!

7. mája 2022, jankratky, budúcnosť citáty história veda viera život

Ľudia, ktorí za tým stoja, vedia, že toto spôsobuje vakcína. Pokiaľ budeme pokračovať v podávaní nefungujúcej vakcíny, ktorá nezastavuje prenos infekcie, ale potom stále budú vznikať nové varianty a jeden z nich môže byť smrteľný. Všetci to vieme, sú to základy imunológie a virológie…

‚Na základe všetkého, čo som videl, musím dospieť k záveru, že na určitej úrovni je to ale zámerné. Títo ľudia nemôžu byť takí hlúpi alebo nešikovní. Počuli ste ma opakovane upozorňovať, že varianty prídu každé dva mesiace a je tu šanca, že v takomto dôsledku selekčného tlaku (prirodzeného výberu) sa objaví aj jeden vysoko patogénny‘.

Gates hovorí, čo všetci vieme. On je preto irelevantný, väčšinou aj bezradný v tom, čo hovorí, ale v tomto má pravdu. Vie, čo sa robí. Podľa mňa on aj Fauci (americký Mikas) vedia, že je to ale úmysel. Je to buď čistá neschopnosť, zlomyselnosť alebo kombinácia oboch. A čo sa stane, ak bude pokračovať očkovanie týmito vakcínami?

Pandémia potrvá aj 100 rokov a každé dva mesiace sa bude vytvárať nový variant za variantom. No a jeden z nich môže byť pre ľudstvo smrteľný! Ale bude to vinou vakcíny! Doktori Geert Vanden Bossche, Robert Malone, Mike Yeadon, ja a aj ďalší na to už vyše roka upozorňujeme. Nebolo potrebné, aby sa Gates priznal!