Sila jednotlivca proti stavateľom Matrixu

4. apríla 2022, jankratky, Biblia Boh budúcnosť história pravda večnosť veda viera život

Kult stavateľov reality je živý a aktívny od začiatku histórie ľudstva na planéte Zem! Kult, ktorý nadobúdal rôzne podoby, ale cieľ bol vždy rovnaký! Vytvoriť ústredný obraz, ktorý vyjadruje základné pojmy existencie.

Počas viac ako 30 rokov práce, investigatívny reportér, pokrývajúci správy za správami videl nespočetné množstvo prípadov, keď sa matrica objavila a i uchvacovala pozornosť ľudí. Matrica, centrálny obraz, je klamstvo. Ale nie hocijaké klamstvo!

Je to veľmi hlboko zdieľaný obraz reality. Má všetky znaky toho, že je pravdivá. I preto väčšina ľudí sveta to akceptuje. Ľudia vedia, že je to správne. A ľudia veria, že ak by to bolo nesprávne, keby to bola ilúzia, ich pohľad na svet by sa rozplynul!

Obmedzené koncepty priestoru, času a energie, aj tie sú dané ľudským bytostiam ako vrchol, ale aj koniec celého príbehu života. Príbeh, ktorý v konečnom dôsledku skracuje a mení to, čoho je jednotlivec skutočne schopný

Autor tohoto celosvetového Matrixu je samozrejme Protivník Stvoriteľa, už od samého začiatku stvorenia ľudí na Zemi! A preto najväčší muž, ktorý kedy žil na Zemi, neustále varoval svojich žiakov pred vládcom tohoto Matrixu sveta!